Vi kan hjælpe med en helt ny hjemmeside, at tilpasse en eksisterende WordPress hjemmeside, eller en konvertering fra et andet system til WordPress.

Med WordPress får du en hjemmeside bygget i det mest populære hjemmeside system i verden. Og der er god grund til at WordPress er blevet så populær, da det er et usandsynligt brugervenligt og fleksibelt system, med fokus på høj sikkerhed og SEO-venlig opbygning. Udover det kan en hjemmeside i WordPress opsættes så simpelt eller kompliceret som man ønsker – dvs. det er muligt at lave både små simple hjemmesider eller store hjemmesider med mange forskellige features.

WordPress er open source, så systemet i sig selv koster ikke noget. Til WordPress findes der mange tusinde plugins/udvidelser og temaer (som definerer udseendet af hjemmesiden). Og det der ikke findes kan vi udvikle, da WordPress er særdeles godt for udviklere og programmører.
Af plugins er der f.eks. Elementor – som kategoriseres som en “page builder”. Med en page builder er det muligt at opbygge alle mulige former for indholdssider, og det er også let for at tilgå for dem der ikke har erfaring med administration af hjemmesider.

Din WordPress hjemmeside kan skaleres i takt med at din virksomhed vokser og systemet er let at udbygge og videreudvikle på. Det er let at tilføje og administrere nye sprog på hjemmesiden, at få f.eks. nyhedsbrev på hjemmesiden og at installere og opsætte andre nye plugins/udvidelser. Det er endda også muligt at tilføje en WooCommerce webshop. Alt dette gør at WordPress er det største og mest populære Content Management System (CMS) i verden.

Kom igang med WordPress!

Er din hjemmeside på idé plan, start-up eller etableret, så tag fat i os for en snak om dine ønsker og behov. Det er gratis og uforpligtende.

Skal du skrive en kravspecifikation?
Mangler du inspiration?

Hvordan foregår et projekt?
Hvordan kommer du i gang?

Derfor skal du vælge Mediastyle til at lave din WordPress hjemmeside

Over 10 år i branchen

Vi er et af Danmarks mest erfarne webbureauer, så lad os hjælpe dig med din nye WordPress hjemmeside. Vi laver både simple og komplekse løsninger.

Målrettet projektledelse

Vi udvikler din nye hjemmeside og/eller webshop, efter en faseinddelt projektplan, og vi arbejder med de bedste værktøjer indenfor projektledelse.

Full service webbureau

Vi løser alle digitale opgaver in-house fra layout til udvikling, programmering og hosting – der er derfor ikke langt fra idé til lancering af dit webprojekt.

WordPress hjemmeside med mange muligheder.
Forespørg helt uforpligtende på en pris på din nye hjemmeside.
Vi glæder os til at høre fra dig!

Vi har over 10 års erfaring som bureau og er specialister i WordPress