Mellem kl. 8:30 og kl. 15:30 er vi ALTID til at komme i kontakt med. Ring blot 4345 4344

Med WordPress CMS får du fleksibilitet og let vedlighold af din hjemmeside

Det får du med en WordPress hjemmeside

WordPress er klodens mest udbredte CMS og driver omtrent 25% af verdens hjemmesider, og denne andel vokser hver dag. Når du skal vælge CMS til din nye hjemmeside, er WordPress derfor det fremtidssikre open source valg med en meget stor skare af udviklere som løbende udvikler CMS’et. WordPress har en stabil CMS kerne og en modulær opbygning, der gør det enkelt at tilpasse WordPress til dit behov.

Som CMS er WordPress formodenligt det nemmeste rigtige CMS på markedet at vedligeholde, og systemet har en brugerflade, der er enkel at betjene, når du løbende lægger indhold op på hjemmesiden. WordPress er et søgemaskineoptimeret system, og hele processen omkring SEO er let at gå til med WordPress.

WordPress er den fleksible løsning med mulighed for tilpasning til de fleste behov fra informationstunge sites til webshops og små såvel som store virksomheder. Det er enkelt at udvide funktionaliteten af WordPress med det store udvalg af plugins, og eksisterer en bestemt funktion ikke, bygger vi den specielt til dit WordPress site – så din virksomhed får det optimale hjemmeside setup.

Open source

WordPress er open source og derfor gratis for dig at benytte. Vi tager os kun betalt for at sætte de forskellige elementer sammen til dit WordPress site.

Fremtidssikret CMS

WordPress er meget populært, og systemets udbredelse sikrer, at WordPress vil blive udviklet på i mange år frem over.

Fleksibel opbygning

Med WordPress som CMS kan din hjemmeside opbygges til præcis dine behov. CMS’ets modulære opbygning gør det enkelt at udvide funktionalitet med plugins.

Hurtigt at oprette indhold

WordPress gør det let for dig som hjemmesideadministrator at oprette og opdatere indhold på dit website.

Let at opdatere

Følges WordPress’ opdateringscyklus, er det normalt enkelt at opdatere CMS’et.

Plugins udvider funktionalitet

Der eksisterer et hav af både gratis og betalte plugins, der bygger videre på WordPress og udvider med funktioner til næsten ethvert behov.

Multisprog

Har du brug for en hjemmeside på flere sprog tilbyder WordPress flere muligheder for at styre sprogene. Vi anvender ofte WPML plugin’et til at styre og oversætte WordPress hjemmesider. En anden mulighed er at opbygge hjemmesiden som et multisite på flere sprog med en enkelt administration.

Integration til andre systemer

WordPress CMS kan integreres med andre systemer, så du let kan opsætte automatisk overførsel af data til snart sagt ethvert system efter dine ønsker eksempelvis til Facebook, Twitter eller dit regnskabsprogram.

Nyhedsbreve

Det er en enkel process at opsætte nyhedsbrev-tilmelding på en WordPress hjemmeside. Med MailChimp kan nyhedsbrev-tilmeldingen let kobles op med din MailChimp konto.

SEO venligt CMS

Som CMS lever WordPress op til kravene for at være et SEO venligt CMS og har søgevenlige URL’er. Og med Yoast SEO plugin’et er det let at SEO-optimere dine indholdssider.

Mobil-optimeret

De fleste WordPress temaer er som udgangspunkt mobil-optimeret out-of-the-box. Vi sørger dog naturligvis for at tjekke mobil-optimeringen og bygge alt responsive på de hjemmesider, vi udvikler.

Google Analytics

Opsætning af Google Analytics er let på en WordPress hjemmeside, så du får det fulde overblik af besøgende på din hjemmeside.

Brugerroller

WordPress understøtter flere forskellige brugerroller på hjemmesiden eksempelvis administrator, redaktør, forfatter og bidragsyder. Mangler du yderligere roller kan systemet udvides med specialroller til din virksomheds behov.

Nethandel

Det er let at udbygge dit WordPress site til e-handel med webshop plugin’et WooCommerce.

Opret forumer

Med WordPress plugin’et BuddyPress er det nemt at oprette eksempelvis medlemsektioner på din hjemmeside.

Et skalérbart CMS

WordPress er yderst skalérbart, og en WordPress hjemmeside kan generelt set let udvides i takt med din virksomheds behov og ønsker.

PHP-baseret

CMS’et er baseret på det meget udbredte PHP programmeringssprog, så du kan være sikker på at finde kompetente udviklere til dit WordPress projekt.

Sikkerhed i top

WordPress er generelt et meget sikkert CMS, og udvikler team’et bag systemet er hurtige til at lukke sikkerhedshuller i systemet.

Hvorfor skal du vælge at få udviklet dit WordPress site hos os?

Open source - 10 år i branchen

Vi er blandt landets mest erfarne open source webbureauer og laver komplekse såvel som simple hjemmesider i WordPress.

Målrettet projektledelse

Vi udvikler dit nye WordPress website efter en faseinddelt projektplan, og vi arbejder med de bedste værktøjer indenfor projektledelse.

Full service webbureau

Vi løser alle digitale opgaver in-house fra layout til programmering og hosting – og vi har derfor en kort arbejdsgang på dit webprojekt.

Forespørgsel på WordPress


  Ved at bruge denne formular accepterer du opbevaring og håndtering af dine data på denne hjemmeside.

  Vi laver hjemmesider i skræddersyet design til en yderst konkurrencedygtig pris

  Dine ønsker er centrale i hele processen, så du får en ny hjemmeside,
  der passer perfekt til din virksomhed.

  Lyder vi som bureauet for dig?

  Kontakt os angående dit projekt

  Send os en email med spørgsmål. Du kan også sende os et billede eller en kravspefikation

  - Eller ring på vores hovednummer 4345 4344

   Ved at bruge denne formular accepterer du opbevaring og håndtering af dine data på denne hjemmeside.