Mellem kl. 8:30 og kl. 15:30 er vi ALTID til at komme i kontakt med. Ring blot 4345 4344

Opsætning og design af WooCommerce webshop - 100% salgsdygtig webshop.

Det får du med en WooCommerce webshop

Med en WooCommerce webshop får du en af de mest udbredte shopløsninger i verden. Systemet kører på det populære WordPress CMS, og det betyder, at du får alle WordPress fordelene såsom SEO-venlig opbygning, høj sikkerhed og et indbygget blog-system. Som shopsystem er WooCommerce let at arbejde med, når du skal oprette produkter og behandle ordrerne.

Takket være WooCommerce’s store udbredelse er der et stort udbud af plugins, som udvider funktionaliteten af din WooCommerce webshop. Herunder abonnementsbetaling, fragtløsninger såsom GLS og Pakkelabels og automatisk integration til dit regnskab og meget andet, der gør det lettere at drive e-handel.

WooCommerce er open source, og du betaler derfor ikke noget for at benytte selve shopsystemet. Din WooCommerce shop kan vokse i takt med din virksomhed, og systemet kan let udbygges som salget stiger i din online forretning og løbende udvides, når du vil udover landets grænser. Alt dette sætter WooCommerce i førertrøjen inden for omkostnings-bevidste shopløsninger.

E-handel gjort let

Når du vælger WooCommerce får du et særdeles brugervenligt system, der gør det let for dig at drive din webshop, med en administration alle kan finde ud af at anvende.

Google Analytics

Det er enkelt at opsætte Google Analytics, så du kan spore, hvordan dine kunder finder dig.

Opret nemt produkter

Det er simpelt at administrere en WooCommerce webshop og at oprette produkter og løbende behandle de indkomne ordrer.

SEO venlig webshop

WooCommerce kører på WordPress CMS’et, som er kendt som et SEO venligt system, der er let at søgeoptimere til Google.

Betalingsløsninger

WooCommerce understøtter alle de populære betalingsløsninger som DIBS, ePay, AltaPay og mange andre.

Udvid med plugins

Som en del af WordPress universet kan WooCommerce funktionaliteten let udbygges med det store udvalg af plugins på markedet.

Multisprog

Når din shop skal være international, kan systemet udvides med flere sprog via eksempelvis WPML sprogstyring eller ved oprettelse af et multisite på flere sprog.

Opsæt abonnementer

Har din virksomhed brug for at opsætte abonnements-betaling på jeres produkter, understøtter WooCommerce også dette med et udvidelses-plugin.

Integration til andre systemer

Med en WooCommerce webshop er det enkelt at integrere din shop med andre systemer, så du eksempelvis kan automatisere hele dit ordre-flow med integration til lagerhotel og regnskabsystem.

Open source

WooCommere er open source og derfor gratis at bruge for dig og helt uden dyre abonnements-betalinger.

Fremtidssikret webshop

WooCommerce udvikles af organisationen bag WordPress, derfor har shopløsningen solid support, og er et fremtidsikret valg til din nye webshop.

Sikkerhed i top

WooCommerce giver dig en sikker base at drive din webshop på, og udviklerne af systemet opdaterer hurtigt, så snart det er nødvendigt.

Fragt-løsninger

WooCommerce kan udbygges med automatiske fragt-løsninger der sender besked til dit lager om at pakke en ordre, så snart den er gennemført i din webshop. Det er også muligt at opsætte integration til GLS eller tilbyde Pakkelabels forsendelse for hurtig og billig fragt.

Lagerstyring

Der kan opsættes lagerstyring på dine produkter i WooCommerce, og der kan sågar integreres direkte med et eksternt lager – eller regnskabssystem, hvis du har behov for dette.

Rabat-koder

Der kan opsættes rabat-koder i WooCommerce med få klik.

Skalérbar webshop

Som system kan WooCommerce vokse med din forretning og løbende udvides til de fremtidige behov, der opstår i din virksomhed.

Nyhedsbreve

Salg gennem nyhedsbreve er en stor kilde til webshop salg, og med WooCommerce er det enkelt at opsætte nyhedsbrevstilmelding og forbinde til dit nyhedsbrevsystem for eksempel MailChimp.

Mobil-optimeret

Din WooCommerce webshop kører med et WordPress tema, og alle moderne WordPress temaer er i dag mobil-optimerede og designet responsive, så dine kunder kan shoppe på både telefoner, tablets og mobiletelefoner.

Hvorfor skal du vælge at få udviklet din WooCommerce shop hos os?

10 år med e-handel

Vi har lavet komplette e-handelsløsninger i mere end 10 år. Vi arbejder for dig og leverer webshops med fokus på salg.

Målrettet udvikling

I dialog med dig arbejder vi målrettet for at udvikle den bedste webshop til din forretning efter en gennemsigtig projektplan.

Full service webbureau

Vi sørger for alt omkring din nye webshop fra design og grafik til programmering og opsætning af betaling og fragt.

Forespørgsel på WooCommerce


  Ved at bruge denne formular accepterer du opbevaring og håndtering af dine data på denne hjemmeside.

  Vi laver din webshop i et skræddersyet design til en yderst konkurrencedygtig pris

  Vores fokus er på 100% salgsdygtige shopløsninger, og vi udvikler din nye webshop, så den passer til præcis din forretning.

  Lyder vi som bureauet for dig?

  Kontakt os angående dit projekt

  Send os en email med spørgsmål. Du kan også sende os et billede eller en kravspefikation

  - Eller ring på vores hovednummer 4345 4344

   Ved at bruge denne formular accepterer du opbevaring og håndtering af dine data på denne hjemmeside.