Vi kan hjælpe med en helt ny webshop, at koble en webshop på en eksisterende WordPress hjemmeside, eller en konvertering fra et andet system til WooCommerce.

Med en WooCommerce webshop til får du en af de mest udbredte shopløsninger i verden. Systemet kører på det populære WordPress CMS, og det betyder, at du får alle WordPress fordelene såsom SEO-venlig opbygning, høj sikkerhed og et fuldt og tilpasseligt hjemmeside-system.

WooCommerce er open source, og du betaler derfor ikke noget for at benytte selve shopsystemet. Som shopsystem er WooCommerce let at arbejde med, når du skal oprette produkter og behandle ordrerne.

Takket være WooCommerce’s store udbredelse er der et stort udbud af plugins, som udvider funktionaliteten af din WooCommerce webshop. Herunder abonnementsbetaling, fragtløsninger så som GLS pakkeshop, betalingsmetoder så som EAN, automatisk integration til dit regnskab og meget andet, der gør det lettere at drive e-handel.

Din WooCommerce shop kan vokse i takt med din virksomhed, og systemet kan let udbygges som salget stiger i din online forretning og løbende udvides, når du vil udover landets grænser. Alt dette sætter WooCommerce i førertrøjen inden for omkostnings-bevidste og skræddersyede shopløsninger.

WooCommerce logo

Kom igang med WooCommerce webshop til WordPress!

Er din webshop på idé plan, start-up eller eller etableret, så tag fat i os for en snak om dine ønsker og behov. Det er gratis og uforpligtende.

Skal du skrive en kravspecifikation?
Mangler du inspiration?

Hvordan foregår et projekt?
Hvordan kommer du i gang?

Derfor skal du vælge Mediastyle til at lave din WooCommerce webshop

Over 10 år i branchen

Vi er et af Danmarks mest erfarne webbureauer, så lad os hjælpe dig med din nye WordPress hjemmeside. Vi laver både simple og komplekse løsninger.

Målrettet projektledelse

Vi udvikler din nye hjemmeside og/eller webshop, efter en faseinddelt projektplan, og vi arbejder med de bedste værktøjer indenfor projektledelse.

Full service webbureau

Vi løser alle digitale opgaver in-house fra layout til udvikling, programmering og hosting – der er derfor ikke langt fra idé til lancering af dit webprojekt.

WooCommerce webshop med mange muligheder.
Forespørg helt uforpligtende på en pris på din nye webshop.
Vi glæder os til at høre fra dig!

Vi har over 10 års erfaring som bureau og er specialister i WooCommerce