Mellem kl. 8:30 og kl. 15:30 er vi ALTID til at komme i kontakt med. Ring blot 4345 4344

Spørgsmål og svar (FAQ)

Få svar på de dine spørgsmål

Spørgsmål om Mediastyle

Spørgsmål om hjemmeside

Spørgsmål om webshop

Øvrige spørgsmål

Relevante spørgsmål til dig

Hjælp! Mit site er hacket, hvad gør jeg??

Vi råder dig stærkt til at kontakte os med det samme på support@mediastyle.dk eller +45 43 45 43 44!

Har I en hosting løsning til mig?

 Vi har forskellige hosting løsninger/pakker til dig alt efter dine behov. Kontakt os på support@mediastyle.dk, så tage vi lige et snak om det ;).

Kan jeg flytte mit domæne til jer?

Det kan du sagtens :). Det eneste du skal gøre at kontakte os på support@mediatyle.dk. Skriv evt. dit telefonnummer, så kan vi ringe dig op ;).

Kan jeg få redelegeret mit domæne til jeres hosting?

Det kan du sagtens :). Det eneste du skal gøre at kontakte os på support@mediatyle.dk. Skriv evt. dit telefonnummer, så kan vi ringe dig op ;).

Kan jeg få en webshop til min hjemmeside?

Alle CMS’er har et plugin til webshop. Så det er muligt, og det kræver arbejde fra vores side af :D.

Hvorfor får jeg ingen mails fra min kontaktformular?

Der kan være adskillelige årsager til, at du ikke modtager mail fra din kontaktformular. Det kan måske være, at du ikke har registeret din rigtige e-mail adresse eller så kan der være fejl i registrering af kontaktoplysninger. Du er altid velkommen til at kontakte os på support@mediastyle.dk, så får vi det undersøgt :).

Hvorfor er min hjemmeside langsom?

Der kan være adskillelige årsager til, at din hjemmeside er langsom. Det første vi kan sige er, at din hjemmeside er blevet for tung til at den kan køre normalt. Det eneste du kan gøre, at tjekke op på, om du har uploadet tunge billeder på din hjemmeside :). Men det utroligt vigtigt, at du kontakter os, så vi kan få rettet op på det. Det er ikke lige alle brugere, der har tålmodighed til at vente på en langsom hjemmeside. Du skal jo helst ikke miste kunder på det. Kom i gang med at kontakte os nu på support@mediastyle.dk :).

Lyder vi som bureauet for dig?

Kontakt os angående dit projekt

Send os en email med spørgsmål. Du kan også sende os et billede eller en kravspefikation

- Eller ring på vores hovednummer 4345 4344

    Ved at bruge denne formular accepterer du opbevaring og håndtering af dine data på denne hjemmeside.