Mellem kl. 8:30 og kl. 15:30 er vi ALTID til at komme i kontakt med. Ring blot 4345 4344

Samarbejdspartnere

Vores samarbejdspartnere hjælper din forretning fremad!

IEX er dit ideelle valg som samarbejdspartner til regnskab og POS. IEX skærer de overflødige arbejdsgange væk og automatiserer din bogføring af ordrer fra webshoppen til dit regnskab – et must for den seriøse webshop.

Vores gode samarbejdspartner MShost leverer professionel hosting af din hjemmeside. De har speciale i CMS’er som WordPress, Joomla og Drupal – og hastighed, driftsikkerhed og support er kerneværdier for MShost.

Fleksibel og sikker betalingsløsning til din webshop. ePay/Bambora betaling kan let opsættes på en bred vifte af shopsystemer. Dit sikre valg som samarbejdspartner til en god betalingsløsning.

Yourpay repræsenteres af en række iværksættere, som ønsker at sætte nye standarder inden for håndtering af betalingskort ved nethandel. Vores vigtigste mål er at betjene dine behov bedst muligt. Yourpay henvender sig til den lille og mellemstore virksomhed, som ønsker lavere omkostninger til betalingskortaftaler. Yourpay er den samarbejdsparter, som sætter fokus på dine behov, og hjælper dig videre i takt med at din virksomhed vokser.

Med en Consignor transportløsning i din webshop får du glæde et bredt udvalg af transportører – med integration til Consignor bliver din forsendelse automatisk. Et sikkert valg som samarbejdspartner, når dine varer er i fokus.

MailChimp er et oplagt valg som samarbejdspartner, da du med MailChimp let og effektivt kan administrere og sende dine nyhedsbreve. På den måde kan du nemt få information og tilbud ud til dine kunder, i lækker indpakning – der øger dit salg!

Lyder vi som bureauet for dig?

Kontakt os angående dit projekt

Send os en email med spørgsmål. Du kan også sende os et billede eller en kravspefikation

- Eller ring på vores hovednummer 4345 4344

    Ved at bruge denne formular accepterer du opbevaring og håndtering af dine data på denne hjemmeside.