Vi styrer dit projekt sikkert i mål

Når I er klar til at skyde jeres webprojekt i gang, er vi med jer hele vejen fra opstart, til endelig levering. Vi opsætter, igangsætter og søsætter jeres koncept og vi er altid til rådighed med den nødvendige assistance.

meeting-594091_1280

Vi står til rådighed med sparring

Når du vælger at få udviklet en hjemmeside eller webshop, er der behov for professionel sparring. Vi er din samarbejdspartner i hele forløbet fra estimering, til projektering, udvikling og vedligeholdelse af din nye eller eksisterende hjemmeside og  webshop.

Et typisk projektforløb

Når du kommer til os med dine hjemmeside-planer, drøfter vi sammen de mulige løsninger. Du kan levere en kravspecifikation med dine krav til shoppen, eller vi kan hjælpe med sparring ud fra dine ønsker og behov. Når vi er enige om opgaven, udarbejder vi en projektplan med deadlines og krav til projektet.

Vores mangeårige erfaring har gjort os til eksperter i branchen, og vi er specialister i WordPress og WooCommerce. Med en hjemmeside eller webshop fra Mediastyle, er din virksomhed klar til kamp.

1. Dialog om hjemmesiden​

Vi tager en dialog om opgaven, og hvordan vi bedst kan hjælpe jer i mål med jeres nye eller eksisterende hjemmeside. Når der er lavet en kravspecifikation eller en oversigt over ønsker til hjemmesiden går vi videre til næste skridt.

2. Estimering og prissætning​

Vi er nu enige projektets omfang og de løsninger, der skal benyttes. Vi udarbejder en faseinddelt projektplan med leveringsfrister.

3. Udvikling af hjemmesiden

Vi sætter projektet i gang. Designere og udviklere arbejder på din hjemmeside, og du modtager løbende status på projektets fremdrift.

4. Nu skal der indhold på

Du får nu adgang til hjemmesiden og kan sætte det indhold ind du skal have på hjemmesiden. Bare rolig, vi går meget op i brugervenlighed og der er mange videoer og guides til at hjælpe dig videre. Vi står også til rådighed til at svare på spørgsmål og at hjælpe dig i den rigtige retning.

5. Din hjemmeside sættes live

Efter aftale launcher vi hjemmesiden – og fejrer lanceringen sammen 🙂