Case oversigt

Case: Raunsborg

“Sammen skaber vi skønhed,” sådan tænkte Jim Lyngvild, da han sammen med Plum A/S skabte skønhedsserien Raunsborg inspireret af den nordiske natur. Efter vi tilbage i 2012 udviklede webshoppen Raunsborg.dk i Joomla CMS med shopsystemet VirtueMart, var det tid til en opgradering af shoppen til seneste version af Joomla og en ny og tidsvarende forside.

For Raunsborg er det visuelle vigtigt i markedsføringen af hudplejeprodukterne, så da Mediastyles kreative team tog fat på at give webshoppen et friskt look, blev det nye design rullet ud med vægt på billeder og lækre visuelle elementer. Forsiden har en full width billedslider, som Raunsborg teamet nemt selv kan føje billeder, tekster og call to action knapper til.


Som brugerne bevæger sig nedad siden, bliver de mødt af baggrundsbilleder med parallax scroll og en slider med udvalgte produkter, som webmasteren med lethed kan skifte alt efter hvilke produkter, der skal eksponeres på forsiden.

For Raunsborg var der et stort ønske om at lette ekspeditionen af de mange ordrer og at gøre logistikken bag webshoppen endnu nemmere at håndtere. Derfor udviklede vi e plukliste-komponent til shoppen, som gør det muligt med et par klik i Joomla at udtrække en Excel-fil med en samlet oversigt over de ordrer, der skal pakkes på Raunsborgs lager hver morgen – klar til plukning.


Når varerne er plukket, bliver de fordelt på de respektive ordrer og med vores specialudviklede integration til Consignor transport-løsningen, skal personalet nu bare sætte pakkelabels på, og ordrerne er nu klar til at blive sendt til kunderne.

Teknologier brugt til projektet

Opgradering af Joomla CMS

Raunsborg.dk blev i sin tid udviklet i den dengang nyeste Joomla version 2.5. Med udgangen af 2014 stoppede Joomla organisationen med at sikkerhedsopdatere denne version, så Raunsborg teamet har valgt at opdatere til seneste Joomla version for at højne sikkerheden på deres website og for lettere at kunne følge med de løbende opdateringer af CMS’et, så deres webshop bliver holdt up to date. Dette er ekstra vigtigt med et special udviklet site som Raunsborg.dk, så sikkerheden bliver holdt helt i top.
Raunsborg.dk har internationale ambitioner, og vi er netop ved at lægge sidste hånd på en engelsk og tysk sprogversionering webshoppen, så den nordiske skønhed kan tage skridtet udover de danske grænser.

Løsningen

CMS: Joomla
Komponenter/Plugins/Moduler: VirtueMart, RSform PRO, FaLang sprogstyring, Mosets Tree, in-house udviklet plukliste komponent.
Hosting: Dedikeret VPS server
Support- og opdateringsaftale
Løbende udvikling af sitet
Ansvar: Bjarne Berthelsen – Projektkoordinator hos Mediastyle

Lyder vi som bureauet for dig?

Kontakt os angående dit projekt

Send os en email med spørgsmål. Du kan også sende os et billede eller en kravspefikation

- Eller ring på vores hovednummer 4345 4344

Ved at bruge denne formular accepterer du opbevaring og håndtering af dine data på denne hjemmeside.