Case oversigt

Case: Plum

Siden købmand Frederik Plum tilbage i 1860 lagde grundstenen, til det er i dag er en af Nordens førende virksomheder inden for hygiejne- og førstehjælpssegmentet, er virksomheden vokset kraftigt og har i dag datterselskaber og afdelinger i fem lande. Og det er noget, som også stiller store krav til Plums digitale profil. Derfor tog Plum kontakt til os for at få udviklet en ny og brugervenlig hjemmeside i et moderne design.

Et forældet system

Plum A/S havde store udfordringer med en forældet hjemmeside, der var meget ufleksibel at arbejde med. Den kunne ikke leve op til Plums krav til et digitalt setup.
Jagten gik derfor ind på et fremtidssikret CMS, der kunne håndtere de krav, virksomheden har til en hjemmeside.

For at finde den rigtige løsning indgik vi i dialog med Plums digitale medarbejdere, for at finde frem til den bedste løsning.

Valget faldt på Joomla CMS, som er et topmoderne system, der havde den fleksibilitet og de indstillingsmuligheder, Plum var på udkig efter.

Joomla har en nem og præcis indholdsstyring, som forenkler brugeroplevelsen på hjemmesiden.

En ny og fleksibel løsning

Da valget af Joomla CMS var truffet, blev projektet lagt i faste rammer.

Plum leverede et layout til den nye hjemmeside, fra en ekstern grafiker, samt en detaljeret kravspecifikation for funktionaliteten på det nye site.

Plums produktportefølje er særdeles bred, og hver produkttype har en detaljeret og specifik dokumentation.

Et af kravene til den nye Joomla løsning, var at alt indholdet kunne styres helt præcist, så bl.a. sikkerhedsdatablade kunne downloades på de enkelte produkter.

Vi hos Mediastyle er meget stolte af Plums nye hjemmeside, der også er hostet via vores hostingselskab, MShost.

Teknologier brugt til projektet

Special udviklede løsninger

Vores udviklere programmerede derfor med afsæt i FLEXIcontent komponenten en løsning, som er koblet sammen med sitets bestillingsformularer for dokumenter og datablade. Denne avancerede løsning gør det muligt at oprette indholdsskabeloner med præcis, de felter der er behov for i den enkelte situation.

Fremtidssikret & skalérbar

Tilbage i Assens, hvor det hele startede i midten af 1800-tallet, er der sket meget siden Plum blev grundlagt. Men med virksomhedens nye og fuldt skalérbare hjemmeside er den digitale profil klar til at vokse i takt med Plums udvikling og internationale ekspansion. Plum medarbejderne har fået et website, der er let at navigere rundt på og finde den information, der skal bruges.

Og med hjemmesiden har Plum fået en fast base, der gør det nemt at at profilere virksomheden overfor kunderne, som er sikret den gode brugeroplevelse, når de klikker ind på Plum.dk.

Lyder vi som bureauet for dig?

Kontakt os angående dit projekt

Send os en email med spørgsmål. Du kan også sende os et billede eller en kravspefikation

- Eller ring på vores hovednummer 4345 4344

    Ved at bruge denne formular accepterer du opbevaring og håndtering af dine data på denne hjemmeside.