Case oversigt

Case: Nomeco

Fakta er, at det skal være let og simpelt at opdatere virksomhedens hjemmeside. Det er essentielt, at nyhederne når ud så hurtigt som muligt, og så dur det ikke at have et oldnordisk CMS-system, der gør det svært for webmasteren at oprette og vedligeholde indholdet.

Medicinalgrossisten Nomeco A/S leverer medicin til danske apoteker og hospitaler. De har mere end 700 ansatte og en omsætning på 5 milliarder kroner hvert år, og de er blandt Danmarks 70 største virksomheder.

Styr på indholdet

For Nomecos kommunikationsmedarbejder, Casper Villumsen, var det en kæmpe udfordring at styre indholdet på virksomhedens informationsrige hjemmeside, nomeco.dk. 

Deres daværende CMS-system, passede ikke til deres behov. Derfor gik Nomeco i tæt dialog med Mediastyle om at få bygget en fleksibel webløsning, i Drupal CMS.

Nomeco ønskede at bevare struktur og design fra deres tidligere site, og migrere indholdet til den nye toptunede Drupal side.

Brugervenlig løsning

Drupal CMS er velegnet til at styre de forskellige indholdstyper og brugerroller så specifikt og præcist, som en koncern af Nomecos størrelse har behov for.

Mediastyle har udviklet en komplet løsning baseret i Drupal 7 specielt til Nomecos behov.

Den nye brugervenlige hjemmeside gør det nemt at oprette indhold som eksempelvis jobmuligheder, medarbejder-portrætter og nyheder mm.

Desuden har Mediastyle udviklet et meget detaljeret organisationsdiagram som viser virksomhedens struktur, og let kan redigeres i Drupal CMS, når der sker ændringer i organisationen.

Teknologier brugt til projektet

Hosting med dedikeret server-miljø

For at sikre en optimal oppetid på sitet og altid have kompetent support til rådighed har Nomeco valgt at lade Mediastyles søsterselskab http://mshost.dk stå for hosting af det nye site. Med et specifikt server-miljø til formålet er Nomeco sikret lynhurtig visning af deres sider og døgnovervågning af serveren.

Mobilvenlig & multisprog

Hjemmesiden er endvidere sprogversioneret til dansk og engelsk samt responsive opbygget for visning på mobiler & tablets, så sitet bliver vist optimalt for de besøgende, uanset hvilken enhed brugeren benytter.

Lyder vi som bureauet for dig?

Kontakt os angående dit projekt

Send os en email med spørgsmål. Du kan også sende os et billede eller en kravspefikation

- Eller ring på vores hovednummer 4345 4344

    Ved at bruge denne formular accepterer du opbevaring og håndtering af dine data på denne hjemmeside.