Case oversigt

Case: Loomis

Loomis tilbyder en bred vifte af totalløsninger inden for kontant- og værdihåndtering til detailhandlen, banker og sparekasser og er specialister i at beskytte, transportere og optælle kontanter.

Loomis’ fundament bygger på et stærkt værdisæt, der er fællesnævneren for den måde, virksomheden arbejder på, som sikrer kvalitet og værdi for Loomis. Da vi udviklede Loomis’ hjemmeside i Joomla CMS, var virksomhedens kerneværdier indenfor tillid og sikkerhed styrende for det færdige resultat. I kraft af vores tætte samarbejde står vi også for den løbende support og udvikling af Loomis sitet.

Teknologier brugt til projektet

Kontanthåndtering

Vi har til Loomis’ Joomla site udviklet en avanceret prisberegner på ydelser indenfor håndtering af kontanter. Med prisberegneren er det enkelt for de besøgende at beregne, hvad Loomis’ ydelser koster for forskellige behov.

Historie

Historien om Loomis strækker sig langt tilbage i tiden. Med en special udviklet Joomla komponent, præsenterer Loomis sin historie på en tidslinje med grafiske elementer og letlæselig tekst.

Lyder vi som bureauet for dig?

Kontakt os angående dit projekt

Send os en email med spørgsmål. Du kan også sende os et billede eller en kravspefikation

- Eller ring på vores hovednummer 4345 4344