Case oversigt

Koustrup & Co havde brug for en WordPress hjemmeside med en bedre funktionalitet.

Koustrup og Co blev stiftet i I 2011. Deres mission er at formidle og viderebringe viden om planter, dyr, gastronomi og økologisk levevis. Det er en særdeles miljøbevidst virksomhed, der bestræber sig på at udvikle og producere deres produkter, med miljø og klima in mente. Eksempelvis kan det nævnes at pakkefyldet i deres emballage er lavet af majs. Koustrups udfordring var at deres daværende WordPress hjemmeside, ikke fungerede så optimalt som det kunne.

Hjemmesiden var i sin grundform ganske ideel, men efter nærmere dialog med Mediastyles udviklere, nåede vi sammen frem til den konklusion, at den havde en masse uudnyttet potentiale.

Det endelige resultat blev en 50/50 løsning, stadig i WordPress CMS, hvor vi har redesignet omtrent halvdelen af siden. Vi valgte at beholde sidens grundform, i forhold til design og opsætning m.m. Den ene halvdel, som vi har redesignet, omfatter sidens indhold der nu let kan tilgås i den nye Woocommerce webshop. Her kan man købe lækre interiør-produkter såsom bakker, paraplyer og viskestykker m.m.

De andre 50% er at finde i den nye WordPress template, som deres hjemmeside er sat op i, samt en hel ny underside vi byggede fra bunden af.

Koustrup & Co er desuden hostet igennem vores søsterselskab, MShost.

Teknologier brugt til projektet

Andre referencer

Lyder vi som bureauet for dig?

Kontakt os angående dit projekt

Send os en email med spørgsmål. Du kan også sende os et billede eller en kravspefikation

- Eller ring på vores hovednummer 4345 4344

    Ved at bruge denne formular accepterer du opbevaring og håndtering af dine data på denne hjemmeside.