Case oversigt

Case: H.J. Hansen

Dialog

H.J.Hansen Genvindingsindustri A/S er en stor koncern som bl.a. arbejder med genvinding og nedbrydning af skrot som f.eks. bygningsaffald, jernskrot og kabelskrot. I forbindelse med nye internationale tiltag var der behov for et re-design og re-lancering af deres webprofil bestående af en hjemmeside med flere subsites.

Der skulle skabes et homogent og tidssvarende visuelt udtryk og administrationen af siderne skulle samles under et tag.
Mediastyle har stået for udviklingen af en helt ny online visuel identitet, design og teknisk implementering af hjemmeside og subsites – med flere specialbyggede features. Alt sammen i tæt dialog og sparring.

Design

Designet er lavet så alle sider og undersider harmonerer og efter ønsket om et nutidigt look and feel – som er fuldt responsivt og kan tilgås fra alle populære enheder.

Implementering

Da der var tale om et stort projekt med mange afdelinger og underafdelinger faldt valget på Open Source Platformen Joomla, som er velegnet til informationsmættende websites og giver god mulighed for tilpasset administration.

Teknologier brugt til projektet

Interaktiv visning af valutakurser

I forbindelse med omsmeltning af metal var der behov for at formidle kurser til kunderne på en smart måde. Her blev der skabt en interaktiv graf. Grafen er en specialudviklet udvidelse hvor administratoren kan indtaste data løbende så websiden holdes up-to-date med de nyeste kurser.

Online kort over afdelinger og medarbejdere

Som løsningen på en udfordring med at skabe overblik over afdelinger og medarbejdere fordelt rundtom i landet, designede og implementerede Mediastyle et interaktivt kort hvor besøgende hurtigt finder hvad de søger.

Lyder vi som bureauet for dig?

Kontakt os angående dit projekt

Send os en email med spørgsmål. Du kan også sende os et billede eller en kravspefikation

- Eller ring på vores hovednummer 4345 4344

Ved at bruge denne formular accepterer du opbevaring og håndtering af dine data på denne hjemmeside.