Case oversigt

Case: H.J. Hansen

H.J.Hansen Genvindingsindustri A/S er en stor koncern som bl.a. arbejder med genvinding og nedbrydning af skrot som f.eks. bygningsaffald, jernskrot og kabelskrot. I forbindelse med nye internationale tiltag, var der behov for et re-design og re-lancering af deres webprofil, bestående af en hjemmeside med flere subsites.

Dialog

Da der var tale om et stort projekt, med mange afdelinger og underafdelinger, faldt valget på CMS systemet Joomla.

Missionen med den nye hjemmeside, var at der skulle skabes et homogent og tidssvarende visuelt udtryk. Al administration af siden samt dens undersider, skulle samles under et tag.

Joomla er særligt velegnet til informationsmættede websites, og giver god mulighed for en tilpasset administration.

Design

Mediastyle har stået for at udvikle deres visuelle identitet, design, teknisk implementering af hjemmesiden og dens undersider.

Designet er lavet så alle sider og undersider harmonerer, og efter ønsket om et nutidigt look and feel. Designet er desuden fuldt responsivt, og kan tilgås fra alle populære enheder.

Derudover rummer siden flere specialbyggede features, hvorfor Joomla var et godt valg som CMS. Arbejdet skete i tæt dialog og sparring mellem Mediastyles udviklere, og H.J Hansens repræsentanter.

Teknologier brugt til projektet

Interaktiv visning af valutakurser

I forbindelse med omsmeltning af metal var der behov for at formidle kurser til kunderne på en smart måde. Her blev der skabt en interaktiv graf. Grafen er en specialudviklet udvidelse hvor administratoren kan indtaste data løbende så websiden holdes up-to-date med de nyeste kurser.

Online kort over afdelinger og medarbejdere

Som løsningen på en udfordring med at skabe overblik over afdelinger og medarbejdere fordelt rundtom i landet, designede og implementerede Mediastyle et interaktivt kort hvor besøgende hurtigt finder hvad de søger.

Lyder vi som bureauet for dig?

Kontakt os angående dit projekt

Send os en email med spørgsmål. Du kan også sende os et billede eller en kravspefikation

- Eller ring på vores hovednummer 4345 4344

    Ved at bruge denne formular accepterer du opbevaring og håndtering af dine data på denne hjemmeside.