Case oversigt

Case: Danske Beredskaber

Danske Beredskaber udspringer af ‘Dansk Brandinspektørforening af 1882’, og siden stiftelsen for mere end 100 år siden, er der sket en rivende teknologisk udvikling. Kommunikationen flyder hurtigt og effektivt gennem internettet og de elektroniske medier på en måde, som 1800-tallets Brandinspektørforening kun kunne drømme om.

Hos Mediastyle har vi udviklet en moderne hjemmeside til Danske Beredskaber i WordPress CMS, der sætter fokus på nyhedsflowet og med en integreret medlemssektion, hvor medlemmerne let kan dele erfaringer med hinanden.

Foreningen stod i begyndelsen af 2016 over for en oprustning og relancering med nyt navn og en mere udadvendt profil med fokus på nyheder og oplysning til pressen og andre med interesse for det danske beredskab.

Danske Beredskaber havde på daværende tidspunkt, en forældet og informationstung hjemmeside, der var svær at opdatere med nyt indhold.

Den indeholdt komplicerede funktionaliteter, som ikke blev benyttet i fuldt omfang.

Derfor henvendte foreningen sig til os for at få en ny hjemmeside, der sætter nyhederne i centrum, og som ville leve op til nutidens krav for brugervenlighed og funktionalitet. Vi byggede deres nye hjemmeside i WordPress CMS. En stærk løsning med mange velfungerende integrationer bl.a. MailChimp til nyhedsbreve.

Danske Beredskaber havde en ambition om at være i luften med det nye site 1. januar 2016.

Derfor blev projekt inddelt i 2 faser med en skarp deadline på den første fase, hvor en færdig hjemmeside skulle stå klar. Foreningen ville dernæst kunne henvise pressen til efter det nye site nytårsaften, en dag hvor de traditionelt er meget i fokus.

Da vi i god tid før 1. januar kunne præsentere foreningen for det færdige site, tog vi fat på fase 2 af projektet. Her skulle vi blandt andet skulle levere medlemssektion, aktivitetskalender med opskrivningsformular samt nyhedsbrevstilmelding.

På det nye site opsatte vi, som tidligere nævnt, nyhedsbrevstilmelding med MailChimp, hvor vi udarbejdede en unik nyhedsbrevsskabelon. I samme omgang migrerede vi også foreningens gamle mailingliste til MailChimp.

Teknologier brugt til projektet

Design

Den grafiske afdeling hos Mediastyle udarbejdede et layout med en forside, som præsenterer Danske Beredskabers nyheder centralt på sitet, og gør det enkelt for de besøgende at vælge mellem de forskellige nyheder på hjemmesiden.

Designet er holdt minimalistisk og simpelt i sit udtryk og med skarpt fokus på nyheder og indhold.

WordPress med medlemssektion

CMS valget faldt på WordPress, der med dets modulære opbygning gjorde det muligt at udvide sitet med en specialtilpasset medlemssektion. Medlemsområdet blev udviklet med basis i BuddyPress plugin’et, og gør det let for medlemmerne af Danske Beredskaber at interagere med hinanden og dele filer på tværs af organisatoriske skel.

Mobilvenlig opbygning

Hele sitet er naturligvis designet responsive, så brugeren får en optimal oplevelse, uanset om vedkommende besøger hjemmesiden på smartphone, tablet eller traditionel computer.

Løbende drift og support

Efter det oprindelige projekt blev aflsluttet, har vi løbende assisteret Danske Beredskaber med udbygning af site og medlemssektion, som flittigt bruges af de danske beredskabsenheder.

Danske Beredskabers nye hjemmeside er hosted af vores søsterselskab MShost.

Lyder vi som bureauet for dig?

Kontakt os angående dit projekt

Send os en email med spørgsmål. Du kan også sende os et billede eller en kravspefikation

- Eller ring på vores hovednummer 4345 4344

    Ved at bruge denne formular accepterer du opbevaring og håndtering af dine data på denne hjemmeside.