Case oversigt

Case: CCS Hygien

Svenske CCS Hygien er en del af danske Plum, som har rødder helt tilbage til 1860.

CCS Hygiens nye løsning er opbygget i VirtueMart til Joomla.

Som det var tilfældet med Plum, valgte CCS Hygien også en løsning i Joomla CMS. Produktvisningen og webshoppen er også ligesom Plums, blot tilpasset til det svenske marked.

CCS Hygien var på udkig efter et topmoderne system, med de samme indstillingsmuligheder og fleksibilitet som Plums. Derfor faldt valget naturligt nok på Joomla.

I mere end 50 år har CCS Hygien beskæftiget sig med effektive og brugervenlige løsninger, til virksomheders håndhygiejne.

De har desuden arbejdet med førstehjælpsløsninger, i knap 20 år, hvor de gør ens arbejdsplads til et trygt sted af være. De betjener i dag en bred vifte af brugere inden for industri-, håndværks- og institutionsområdet.

 

Teknologier brugt til projektet

Fremtidssikret og skalérbar

Tilbage i Assens, hvor det hele startede i midten af 1800-tallet, er der sket meget siden Plum blev grundlagt. Men med virksomhedens nye og fuldt skalérbare hjemmeside er den digitale profil klar til at vokse i takt med Plums udvikling og internationale ekspansion. Plum medarbejderne har fået et website, der er let at navigere rundt på og finde den information, der skal bruges.

Lyder vi som bureauet for dig?

Kontakt os angående dit projekt

Send os en email med spørgsmål. Du kan også sende os et billede eller en kravspefikation

- Eller ring på vores hovednummer 4345 4344

    Ved at bruge denne formular accepterer du opbevaring og håndtering af dine data på denne hjemmeside.