Case oversigt

Case: Albertslund Apotek

Albertslund og Vallensbæk Apotek har taget springet ud i en ny Drupal 8 Hjemmeside. Vi har udviklet et multisite med dedikerede subsites og specialtilpassede brugerroller med fokus på en let administration - og så har vi pakket det hele ind i et nyt og lækkert design.

Et forældet website kan være en svær nød at knække, når det skal vedligeholdes.

Det måtte personalet bag Albertslund, samt Vallensbæk Apotek, også sande da deres gamle Drupal 5 site efterhånden var blevet meget kompliceret at opdatere.

Det var derfor tid til at opgradere det digitale arsenal og ved samme lejlighed give hjemmesiden et nyt friskt look.

De 2 vestegns apoteker i Albertslund og Vallensbæk har samme ejer og deler mange af de samme administrative arbejdsgange.

For at imødekomme denne struktur, faldt valget på Drupal 8, som den oplagte kandidat til et CMS.

Drupal 8 kan løfte både en kompleks brugerrolle styring, og har en enkel administration af det nye multisite, bestående af et subsite for hvert af de to apoteker.

Teknologier brugt til projektet

Moderne design og layout

Til det nye site udarbejdede vi et moderne layout med fokus på brugervenlighed og information om sundhedsfremmende tiltag. Udtrykket er elegant og udstråler stabilitet og tillid for de besøgende på sitet.

Hele hjemmesiden er designet responsivt, så den automatisk tilpasser sig mobiler, tablets eller almindelige computere.

Drupal 8 med special moduler

Hjemmesiden er udviklet i Drupal 8 CMS’et med øje for en let administration af sitet. Websitet er opbygget som et multisite og kan let udvides med flere subsites, der alle kan vedligeholdes med samme administrationspanel, og indhold kan nemt deles på tværs af de forskellige subsites.

Vi har desuden special udviklet et modul, der gør det simpelt for personalet at indtaste og vise apotekernes varierende lukketid på forsiden af de to subsites.

Med det nye website har virksomheden fået en digital profil, der styrker forretningen fremadrettet med fokus på de kerneydelser, de besøgende søger.

Lyder vi som bureauet for dig?

Kontakt os angående dit projekt

Send os en email med spørgsmål. Du kan også sende os et billede eller en kravspefikation

- Eller ring på vores hovednummer 4345 4344

    Ved at bruge denne formular accepterer du opbevaring og håndtering af dine data på denne hjemmeside.