Mellem kl. 8:30 og kl. 15:30 er vi ALTID til at komme i kontakt med. Ring blot 4345 4344

Et opdateret CMS holder din hjemmeside sikker

For at holde din hjemmeside eller webshop sikker og holde hackere ude, skal dit website altid være opdateret.

Læn dig tilbage, mens vi klarer opdateringerne!

Med en opdateringsaftale klarer vi de løbende opdateringer af din hjemmeside, så hver gang en opdatering bliver sendt ud, holder vi CMS, plugins og moduler up to date – så du ikke skal spekulere på, at hackere pludselig udnytter et sikkerhedshul i dit CMS.

CMS core og plugins up-to-date

CMS’et er motoren, der driver din hjemmeside. Som enhver vigtig del af en maskine kræver dit CMS kærlig vedligeholdelse for at yde det maksimale. Derfor skal dit website altid være opdateret med seneste version af CMS og plugins, for at levere sit bedste. Vi sørger for at holde din hjemmeside helt up-to-date uanset om du kører WordPress, Drupal eller Joomla, så dit site altid fungerer optimalt.

Dit site bliver flyvende

Med en opdateringsaftale er det ikke kun dit website, som bliver flyvende. Du kan også glæde dig over, at du ikke skal spilde din tid på at holde øje med nye opdateringer til din hjemmeside. Vi sørger nemlig for backup og tester først alle opdateringer i et udviklings-miljø, så du er sikker på, at alt spiller, før opdateringerne går live på dit website.

Forespørgsel på opdatering af CMS


Lyder vi som bureauet for dig?

Kontakt os angående dit projekt

Send os en email med spørgsmål. Du kan også sende os et billede eller en kravspefikation

- Eller ring på vores hovednummer 4345 4344