Mellem kl. 8:30 og kl. 15:30 er vi ALTID til at komme i kontakt med. Ring blot 4345 4344

Webbureauet Mediastyle

Hvem er vi?

Vi får jeres digitale projekt til at blive virkelighed, og vores fokus er altid på løsninger, der rammer jeres konkrete behov. Som fullservice webbureau kan vi løse alle webopgaver in house fra komplette hjemmesider og webshops til assistance med jeres løbende digitale udfordringer.

Open source hus

Mediastyle har været CVR registret siden 2005, og vi har fra starten arbejdet dedikeret med open source CMS’er. Derfor har vi det dybtgående kendskab, der gør den store forskel, når nye digitale løsninger bliver skabt – uanset om valget falder på WordPress, Drupal eller Joomla som CMS.

Teknik-nørder

Vi er teknisk særdeles velfunderede, og kode-nørdene på kontoret kaster sig dagligt over avancerede programmeringsopgaver med høje krav til den tekniske udførelse. Mange af de udviklingsopgaver, som lander hos vores programmører, involverer avancerede integrationer mellem flere systemer og specialudvikling af plugins og moduler. Så har du brug for udvidet funktionalitet på din hjemmeside eller webshop, er du kommet til rette sted.

Vores hjerte banker dog ikke kun for den tekniske dimension af den digitale verden, vi er nemlig også skarpe til de grafiske løsninger og elegante detaljer, der får dit website til at skille sig ud fra mængden.

Vi bringer dig skridtet videre

Vi lever og ånder for vores kunder, og derfor arbejder vi målrettet på at levere løsninger, som skaber værdi for vores kunder. For at sikre dig de bedste resultater anvender vi de nyeste metoder og værktøjer inden for agil projektledelse og sørger for åbenhed i vores arbejde med dit webprojekt.

Mediastyle drives til daglig af Nicolai Jørgensen og Niel Rokkjær.

Mød Mediastyle teamet her
Kontakt os her

Vi koder for dig, ejerskabet er dit

Vi arbejder altid efter best practice

Vi har over 10 års erfaring som bureau

Lyder vi som bureauet for dig?

Kontakt os angående dit projekt

Send os en email med spørgsmål. Du kan også sende os et billede eller en kravspefikation

- Eller ring på vores hovednummer 4345 4344