Mellem kl. 8:30 og kl. 15:30 er vi ALTID til at komme i kontakt med. Ring blot 4345 4344

Øvrige spørgsmål

Spørgsmål om Mediastyle

Spørgsmål om hjemmeside

Spørgsmål om webshop

Øvrige spørgsmål

Få svar på:

Har I hosting løsning til mig?

Vi har forskellige hosting løsninger/pakker til dig alt efter dine behov. Kontakt os på support@mediastyle.dk. så tage vi lige et snak om det ;).

Kan I hjælpe mig med valg af domæne samt indkøb heraf?

Vi er der for at hjælpe dig :). Det eneste du skal gøre at kontakte os på support@mediastyle.dk, så tager vi den derfra :).

Hvad er redelegering?

Redelegering er en af vores hosting services :). Hvis du vælger at flytte fra dit nuværende domæne til et andet domæne, så taler vi om en redelegering :). Hvis du vil høre nærmere om det, så kontakt os gerne på support@mediastyle.dk ;).

Kan jeg få redelegeret mit domæne til jeres hosting?

Det kan du sagtens :). Det eneste du skal gøre at kontakte os på support@mediatyle.dk. Skriv evt. dit telefonnummer, så kan vi ringe dig op ;).

Kan jeg flytte mit domæne til jer?

Det kan du sagtens :). Det eneste du skal gøre at kontakte os på support@mediatyle.dk. Skriv evt. dit telefonnummer, så kan vi ringe dig op ;).

Hvad er SSL?

SSL er en sikkerhedsprotokol, der sørger for at etablere en krypteret forbindelse mellem en webserver og en webbrowser. Her menes der, at krypteringen (sikkerhedsforbindelsen) sørger for, data der passerer mellem webserveren og browseren bliver private. Det kræver en SSL certifikat, som vi vil hjælpe dig med at implementere på din hjemmeside. Hvis du har webshop på din hjemmeside, så er SSL essentiel at implementere. Webshop skal bruge SSL for, at kunder kan handle uden risiko for at deres kreditkort- og personoplysninger bliver stjålet af en tredjepart. Kort sagt, vil tredjepart ikke have en mulighed for at stjæle dine kunders data.

Lyder vi som bureauet for dig?

Kontakt os angående dit projekt

Send os en email med spørgsmål. Du kan også sende os et billede eller en kravspefikation

- Eller ring på vores hovednummer 4345 4344

Ved at bruge denne formular accepterer du opbevaring og håndtering af dine data på denne hjemmeside.