Mellem kl. 8:30 og kl. 15:30 er vi ALTID til at komme i kontakt med. Ring blot 4345 4344

Udvalgte kundeudtalelser

Læs vores kunders udtalelser om os

Kristian Hansen

Udvikling af Drupal

Fremtidig partner til Drupal site fundet! Jeg er blevet meget overrasket over Mediastyles professionelle håndtering og de er yderst effektive. De overholder de aftaler der laves, og ikke nogen overraskelser i fakturaen bagefter. Mediastyle er klart vores fremtidige partner når der skal laves opdateringer og nye ting på vores hjemmeside.

Kristian Hansen

Sekretariat og web - Dansk Søredningsselskab

Anne Dorthe Larsen

Udvikling af Joomla

Mediastyle har varetaget udviklingen af et business site for os hos Plum A/S. Samtidig håndterer de vores hosting og opdatering af CMS. Samarbejdet har fungeret fint og vi er tilfredse kunder. Hos Mediastyle er der altid fokus på løsningerne, de er fleksible og lyttende samarbejdspartnere. Og de er hurtige til at supportere!

Anne Dorthe Larsen

Online Marketing - Plum A/S

Bo Lauenborg

Udvikling af WordPress

Jeg har i flere år brugt Mediastyle til en række opgaver inden for webdesign, grafisk design og ikke mindst tungere tekniske opgaver, herunder integration mellem systemer og optimering og unhacking af open source CMS. Her er Mediastyle topprofessionelle og ekstremt dygtige. De er hurtige, skarpe og meget kompetente.

Bo Lauenborg

Coachingkonsulenter - Lauenborg Coaching
Ejer og co-founder - Forlaget Stepnote ApS

Jesper Højenvang

Udvikling af Drupal hjemmeside

De vanskeligheder, nye ideer og misforståelser som uværgeligt opstår i en sådan kompleks process, er håndteret meget professionelt af Mediastyle. Fejl, nye ideer og justeringer på siden mm. er altid lynhurtigt blevet ordnet og budgettet er holdt.

Jesper Højenvang

Direktør, Foreningen af Lystbådehavne I Danmark

Anabella Rerup

Udvikling af WooCommerce webshop

Mediastyle er et firma med POWER og STYRKE. De har samlet en masse gutter med viden og kvaliteter og lavet et firma der virkelig kan levere varen! Jeg har ikke brug for andre IT leverandører, de sørger for alt teknisk. Mediastyle har leveret et professionelt stykke arbejde ud til fingrespidserne.

Anabella Rerup

Co-founder & Director, ARsmykkeDesign.dk

Casper Koch Villumsen

Udvikling af Drupal hjemmeside

Mediastyle kunne tilbyde os en unik pakke bestående af både ny hjemmeside samt hosting. Udviklerne hos Mediastyle står altid klar med support, når vi har brug for det, hvilket er en uundværlig faktor for vores hjemmesides driftssikkerhed.

Casper Koch Villumsen

Kommunikationsmedarbejder, Nomeco A/S

Lone H. Andersen

Udvikling af Joomla webshop

Mediastyle har været med i både design og udviklingsproces af vores site. Og vi har aldrig fortrudt, at vores valg faldt på dem, da vi skulle vælge samarbejdspartner til vores website! De er altid klar med gode løsninger til forbedring og optimering af sitet og leverer et virkeligt professionelt stykke arbejde.

Lone H. Andersen

Marketings Manager, Raunsborg

Lone Schmidt

Udvikling af Drupal hjemmeside

Mediastyle har udvist stor forståelse for vores ønsker om en fleksibel og holdbar Intranet bestillingside til både vores danske og norske medarbejdere i Novo Nordisk Scandinavia med integration til vores faste logistikfirma Green Cargo.

Lone Schmidt

HR coordinator Novo Nordisk

Cecilie Christensen

Udvikling af WordPress hjemmeside

Fra start har det været en rigtig positiv oplevelse at have med Mediastyle og virksomhedens ansatte at gøre. Vi har følt vores behov og ønsker opfyldt, og det har gennem hele samarbejdet været nemt at få fat på medarbejdere, når noget brændte på, og problemerne er blevet løst relativt hurtigt.

Cecilie Christensen

Journalist, Danske Beredskaber

Sussi Noble

Udvikling af WooCommerce webshop

Mediastyle har løst store problemer for os, og har hele tiden givet os kyndig vejledning, super professionel feedback og udført deres opgaver til punkt og prikke. Vi er meget tilfredse med samarbejdet og vil til en hver tid anbefale dem til andre.

Sussi Noble

Ejer, Mavenogmig.dk

Rita Dahl

Udvikling af Joomla hjemmesider

Vi har været meget imponerede over processen hvor vi oplevede at koncept og idé hurtigt blev fanget, uden at vi behøvede at sige ret meget...Efter den indledende dialog lå der allerede på først møde et oplæg og forslag til design klar...

Rita Dahl

Market Support, H.J.Hansen Genvindingsindustri A/S

Mary Lassen Petersen

Udvikling af WordPress hjemmeside

Vi har for nylig haft fornøjelsen af at sam-arbejde med Mediastyle omkring udarbejd-elsen af vores nye, fremragende hjemmeside: secomea.com. Vi har haft et fantastisk sam-arbejde. Vi vil til enhver tid anbefale Mediastyle som en kompetent samarbejdspartner.

Mary Lassen Petersen

Marketing Coordinator, Secomea A/S

Vinnie Krogh

Udvikling af Drupal hjemmesider

Mediastyle har udviklet vores Drupal hjemmeside med et friskt og moderne layout, og teamet har været meget fleksible og imødekommende i hele processen. I dag har vi derfor en løbende support-aftale med Mediastyle, som altid er klar med hurtig web-assistance til stort og småt, når behovet opstår.

Vinnie Krogh

Indehaver, Albertslund og Vallensbæk Apoteker

Thomas Noppen

Udvikling af WordPress hjemmeside

Vi brugte Mediastyle til at opdatere vores hjemmeside, der har en del problemer i backenden. De var professionelle, hurtige og rimelige. Vi kommer helt sikkert til at fortsætte samarbejdet med dem.

Thomas Noppen

Stifter, Netudgaven.dk

Poul Erik Christoffersen

Udvikling af flere Joomla hjemmesider

Mediastyle har stået for flere af vores webløsninger, som alle afspejler vores ønsker og behov. Ligeledes har vi en webmasteraftale med webbureauet, som hjælper os med de daglige tiltag. Samarbejdet fungerer upåklageligt!

Poul Erik Christoffersen

Ledelse i Ungdomsbyen

Find flere udtalelser på Trustpilot

trustpilot

Lyder vi som bureauet for dig?

Kontakt os angående dit projekt

Send os en email med spørgsmål. Du kan også sende os et billede eller en kravspefikation

- Eller ring på vores hovednummer 4345 4344

Ved at bruge denne formular accepterer du opbevaring og håndtering af dine data på denne hjemmeside.