Ropox

Ropox A/S er en stor international virksomhed der blev grundlagt tilbage i 1962.
Ropox specialiserer sig i at forhandle alskens produkter, primært B2B, der er til gavn for mennesker med nedsat funktionsevne.

Ropox tilhører gruppen af førende specialister, indenfor produktion af hjælpemidler til handicappede. Deres produkter er bredt anerkendt grundet deres kvalitet, fleksibilitet og brugervenlighed. Ropox beskæftiger i omegnen af 60 medarbejdere, fordelt over 4 verdensdele. Deres mission er at øge livskvaliteten for handicappede, som det også fremgår på deres site. Her siger de at de vil sikre dem “…Et værdigt og velfungerende liv”…”som gør hverdagen lettere i private hjem, på institutioner eller plejecentre”.

De henvendte sig med ønsket om at få en mere funktionel hjemmeside, der bedre kunne fremhæve produkternes egenskaber. Vi hos Mediastyle har stået for det komplette redesign af deres nye hjemmeside.

For Ropox var det vigtigt at deres nye hjemmesideløsning kunne give den enkelte bruger en smooth oplevelse på deres site. Vi har sørget for at optimere kunderejsen ved at konvertere deres gamle hjemmeside, fra Joomla CMS til WordPress. For Ropox var det den bedste løsning, da de fik et mere skalérbart system, hvor de indvendige komponenter nu har et langt bedre sammenspil.

Ropox nye hjemmeside er mere brugervenlig og funktionel, hvor alle menuer og produkter nu står knivskarpt. Her kan man nemt tilgå det enkelte produkt, og danne sig et overblik over de forskellige egenskaber, via produkternes brochurer. Det vil på sigt gøre det meget lettere at administrere og arbejde med sitet. Ropox nye hjemmeside er naturligvis også mobilvenlig, responsiv, fungerer på 3 sprog og lever fuldstændig op til webstandarderne anno 2018.