Plum

Siden købmand Frederik Plum tilbage i 1860 lagde grundstenen, til det er i dag er en af Nordens førende virksomheder inden for hygiejne- og førstehjælpssegmentet, er virksomheden vokset kraftigt og har i dag datterselskaber og afdelinger i fem lande. Og det er noget, som også stiller store krav til Plums digitale profil. Derfor tog Plum kontakt til os for at få udviklet en ny og brugervenlig hjemmeside i et moderne design.

Et forældet system
Plum A/S havde store udfordringer med en forældet hjemmeside, der var meget ufleksibel at arbejde med. Den kunne ikke leve op til Plums krav til et digitalt setup.
Jagten gik derfor ind på et fremtidssikret CMS, der kunne håndtere de krav, virksomheden har til en hjemmeside.

For at finde den rigtige løsning indgik vi i dialog med Plums digitale medarbejdere, for at finde frem til den bedste løsning.

Valget faldt på Joomla CMS, som er et topmoderne system, der havde den fleksibilitet og de indstillingsmuligheder, Plum var på udkig efter.

Joomla har en nem og præcis indholdsstyring, som forenkler brugeroplevelsen på hjemmesiden.

En ny og fleksibel løsning
Da valget af Joomla CMS var truffet, blev projektet lagt i faste rammer.

Plum leverede et layout til den nye hjemmeside, fra en ekstern grafiker, samt en detaljeret kravspecifikation for funktionaliteten på det nye site.

Plums produktportefølje er særdeles bred, og hver produkttype har en detaljeret og specifik dokumentation.

Et af kravene til den nye Joomla løsning, var at alt indholdet kunne styres helt præcist, så bl.a. sikkerhedsdatablade kunne downloades på de enkelte produkter.