Nomeco

Fakta er, at det skal være let og simpelt at opdatere virksomhedens hjemmeside. Det er essentielt, at nyhederne når ud så hurtigt som muligt, og så dur det ikke at have et oldnordisk CMS-system, der gør det svært for webmasteren at oprette og vedligeholde indholdet.

Medicinalgrossisten Nomeco A/S leverer medicin til danske apoteker og hospitaler. De har mere end 700 ansatte og en omsætning på 5 milliarder kroner hvert år, og de er blandt Danmarks 70 største virksomheder.

Styr på indholdet
For Nomecos kommunikationsmedarbejder var det en kæmpe udfordring at styre indholdet på virksomhedens informationsrige hjemmeside, nomeco.dk.

Deres daværende CMS-system, passede ikke til deres behov. Derfor gik Nomeco i tæt dialog med Mediastyle om at få bygget en fleksibel webløsning, i Drupal CMS.

Nomeco ønskede at bevare struktur og design fra deres tidligere site, og migrere indholdet til den nye toptunede Drupal side.

Brugervenlig løsning
Drupal CMS er velegnet til at styre de forskellige indholdstyper og brugerroller så specifikt og præcist, som en koncern af Nomecos størrelse har behov for.

Mediastyle har udviklet en komplet løsning baseret i Drupal 7 specielt til Nomecos behov.

Den nye brugervenlige hjemmeside gør det nemt at oprette indhold som eksempelvis jobmuligheder, medarbejder-portrætter og nyheder mm.

Desuden har Mediastyle udviklet et meget detaljeret organisationsdiagram som viser virksomhedens struktur, og let kan redigeres i Drupal CMS, når der sker ændringer i organisationen.