Mærk Næstved

Næstved Kommune tog kontakt til os for at få udviklet en hjemmeside med overblik over alle områdets aktiviteter. Det nye oplevelse-site, kaldet Mærk Næstved, giver kommunens borgere mulighed for let at finde frem til de spændende begivenheder i Næstved og omegn.

Udover at fungere som en levende oplevelses-portal, hvor alle kan tilmelde deres begivenheder, er det nye website også med til at brande kommunen overfor borgere og kommende borgere, som får en indgang til at se, hvad kommunen har at byde på.

Proces og projektplan
Vi gik til opgaven i tæt parløb med Team Kommunikation hos Næstved Kommune.

Sammen lagde vi en projektplan, med milepæle for projekts forløb, samt en kravspecifikation, som tydeliggør kravene til websitet for de involverede parter.

Vi presenterede dem indledningsvis for et wireframe løsningsforslag, der efter godkendelse af Næstved Kommune, udmøntede sig i et PhotoShop design layout, hvilket gav en solid base for udviklingen af sitet.
Undervejs i processen blev designet tilpasset, i forhold til Næstved Kommunes behov, og ønsker for det visuelle udtryk af hjemmesiden.

Hjemmesiden blev til i en dynamisk process med Næstved Kommune, hvor WordPress CMS blev udset som den mest optimale platform for succes.

WordPress CMS
Med udgangspunkt i projektplanen for Mærk Næstved, tog Mediastyles udviklere fat på at opbygge den unikke oplevelses-portal.

Det gjorde vi som nævnt i WordPress CMS, der er et skalérbart og brugervenligt system.
Team Kommunikation oprettede selv begivenheder og seværdigheder, hvor borgerne i Næstved kan tilmelde begivenheder gennem en formular på hjemmesiden.

WordPress CMS tillader en brugervenlig filtrering, ud fra begivenhedernes kategorier og tidspunkter, som er placeret tydeligt øverst på websites forside.

Denne opbygning holder fokus på oplevelses-portalens kernerolle som indgangen til kulturlivet i kommunen, og gør det let for brugerne at søge mellem de mange muligheder i Næstved.