Danske Beredskaber

Danske Beredskaber udspringer af ‘Dansk Brandinspektørforening af 1882’, og siden stiftelsen for mere end 100 år siden, er der sket en rivende teknologisk udvikling. Kommunikationen flyder hurtigt og effektivt gennem internettet og de elektroniske medier på en måde, som 1800-tallets Brandinspektørforening kun kunne drømme om.

Hos Mediastyle har vi udviklet en moderne hjemmeside til Danske Beredskaber i WordPress CMS, der sætter fokus på nyhedsflowet og med en integreret medlemssektion, hvor medlemmerne let kan dele erfaringer med hinanden.

Foreningen stod i begyndelsen af 2016 over for en oprustning og relancering med nyt navn og en mere udadvendt profil med fokus på nyheder og oplysning til pressen og andre med interesse for det danske beredskab.

Danske Beredskaber havde på daværende tidspunkt, en forældet og informationstung hjemmeside, der var svær at opdatere med nyt indhold.

Den indeholdt komplicerede funktionaliteter, som ikke blev benyttet i fuldt omfang.

Derfor henvendte foreningen sig til os for at få en ny hjemmeside, der sætter nyhederne i centrum, og som ville leve op til nutidens krav for brugervenlighed og funktionalitet. Vi byggede deres nye hjemmeside i WordPress CMS. En stærk løsning med mange velfungerende integrationer bl.a. MailChimp til nyhedsbreve.

Danske Beredskaber havde en ambition om at være i luften med det nye site 1. januar 2016.

Derfor blev projekt inddelt i 2 faser med en skarp deadline på den første fase, hvor en færdig hjemmeside skulle stå klar. Foreningen ville dernæst kunne henvise pressen til efter det nye site nytårsaften, en dag hvor de traditionelt er meget i fokus.

Da vi i god tid før 1. januar kunne præsentere foreningen for det færdige site, tog vi fat på fase 2 af projektet. Her skulle vi blandt andet skulle levere medlemssektion, aktivitetskalender med opskrivningsformular samt nyhedsbrevstilmelding.

På det nye site opsatte vi, som tidligere nævnt, nyhedsbrevstilmelding med MailChimp, hvor vi udarbejdede en unik nyhedsbrevsskabelon. I samme omgang migrerede vi også foreningens gamle mailingliste til MailChimp.