Når hjemmesider gavner miljøet – PlastikStjernen

Hos Mediastyle er vi stolte over vores arbejde, især når de hjemmesider vi producerer kan være til gavn for mere end vores kunder og dem som bruger deres hjemmesider. Så når en hjemmeside vi har lavet kan være til gavn for miljøet og en bedre fremtid for os alle, så er det noget vi gerne vil vise frem!

Hvem er PlastikStjernen?

Næsten alt plastik, der nogensinde er produceret, findes stadig i dag – og det forurener havet, dræber dyr og ender i vores maver. PlastikStjernen har dedikeret sig i kampen mod plastikforurening og tilbyder et certifikat, så man på sin hjemmeside kan fremvise at man tager ansvar for Danmarks massive plastforbrug. Med certifikatet sørger PlastikStjernen for at der bliver fjernet plastik på de certificeredes vegne.

Ny hjemmeside i WordPress

Da RealKings (som står bag Plastikstjernen.dk) tog kontakt til os, havde de en klar idé om hvad de gerne ville have, men de vidste ikke helt hvordan projektet skulle tilgås. Vi henviste dem derfor til vores artikel om hvordan man skriver en kravspecifikation og der gik ikke lang tid før PlastikStjernen tog form. Undervejs har vi rådgivet vores kontaktperson hos RealKings om hvordan projektet skulle forløbe, hvad best practice var, hvordan vi kunne forme hjemmesiden mm. Og det har skabt et rigtigt godt gensidigt samarbejde.

Hjemmesiden er opbygget i WordPress, opbygget med Elementor som også bruges til administration af indholdet. Til køb af certificering er der opsat WooCommerce med WooCommerce Subscriptions til at styre abonnementerne.

Da Elementor er så brugervenligt og let at tilgå, så har PlastikStjernen været i stand til at redigere og opbygge indholdssider uden at vi har oplært dem i systemet.

Hjemmesiden kan ses på plastikstjernen.dk.