Mediastyle er nu officiel MailChimp partner

Stolt Samarbejdspartner

Hos Mediastyle er vi glade for at kunne annoncere at vi nu kan kalde os officiel Mailchimp Partner. Gennem en årrække har vi tilbudt en lang række services for vores kunder, i forhold til Mailchimp. Vi har bl.a. stået for opsætningen af konti, custom development samt udarbejdelse af specialtilpassede templates.

Senest har vi været stolte af at kunne levere skræddersyede løsninger til to af vores mest prominente kunder, hvis behov og daglige virke i høj grad influeres af et funktionelt e-mail system.

Her er der tale om hhv. Biblioteket Frederiksberg og Kulturium Ishøj, der begge har en omfattende brugerdatabase, der kræver kontinuerlig pleje og vedligeholdelse. I begge tilfælde har vi hos Mediastyle stået for at programmere deres unikke nyhedsbrevs skabeloner, der hver især har eget design og layout.

Det var vigtigt for os hos Mediastyle, at begge biblioteker fik en løsning der bedst muligt sikrede en god kommunikation mellem bibliotekerne, og deres brugere. Det er i særdeleshed det arbejde, som vi har udført for Biblioteket Frederiksberg og Kulturium Ishøj, der ligger til grunds for at vi har været i stand til at etablere et decideret partnerskab med MailChimp. Stor visning af nyhedsbrevene kan ses på denne side.

Hvorfor vælge MailChimp?

Der er flere gode grunde til at man både i de private – og offentlige virksomheder såsom Biblioteket Frederiksberg og Kulturium Ishøj benytter sig af Mailchimp. Det er formentlig det største og mest udbredte e-mail marketing redskab, på nuværende tidspunkt. Derfor giver det god mening at man som en stor kulturel institution, vælger den sikkerhed der ligger i at benytte sig af en anerkendt og troværdig løsning, hvilket Mailchimp unægteligt er.

Selve essensen og det centrale i MailChimp, er at man har et bredt udvalg af pre-designede skabeloner til rådighed. Disse skabeloner kan let tilpasses og opsættes med skræddersyede kampagner, tekster, fotos og farver. MailChimps brugervenlige dashboard, gør det desuden nemt at designe ens kampagner uden problemer. Når man har et en kampagne som man er tilfreds med, er det ganske simpelt at gennemgå den i preview mode, inden en endelig godkendelse til distribution.

Hvis du vil vide mere om MailChimp kan du med fordel læse mere på vores dedikeret MailChimp side her.

Har du behov for råd og assistance til din hjemmeside eller webshop, kan du kontakte os her eller blot ringe til os.