AO Integration til din Webshop

Shopsystem og Integration

Nu er der godt nyt til jer i håndværkerbranchen. Vi hos Mediastyle har tidligere udviklet en unik integration, der forbandt AO Johansens grossistlager, til Prestashop. Denne tekniske løsning, kan vi nu tilbyde til jeres shopsystem.

Vi har taget vores gode erfaringer, og videreudviklet på vores produkt. Derfor kan vi nu tilbyde vores integrationsløsning til AO, via de bedste og mest benyttede CMS systemer. Hvis jeres shopsystem er bygget i Woocommerce, Virtuemart eller Prestashop, kan vi nu give jer muligheden for at forhandle AO’s produkter.

Såfremt jeres webshop stadig er på tegnebrættet, eller er opbygget i et andet shopsystem, kan vi også konvertere jeres site, og dets indhold, til et af de førnævnte systemer.

Det korte og det lange er at vi, ganske eksklusivt, kan tilbyde vores kunder at skilte med AO’s priser, produktsortiment og varekatalog.

AO integration til dine behov

Mediastyles integration til AO, er til jer som prioriterer nethandel højt. I arbejder måske med VVS eller el-installation m.v. Uanset hvad er vores integration til AO, det optimale valg.

Med vores unikke integration, tilpasses priser og produktsortiment automatisk, og flowet af varer opdateres overnight.

Mediastyle er specialiseret i at udvikle tekniske specialløsninger, APi’ er og integrationer m.m. Alt dette og mere til, kan man læse yderligere om her.

Ved at tilgå vores side med kundecases, kan man lære mere om Mediastyle og vores kunder. På den måde kan I få mere indsigt i de respektive CMS vi arbejder i, samt de skræddersyede løsningsmodeller, vi har udarbejdet til den enkelte kunde.

Hvorfor AO

Det at forhandle AO’s produktsortiment, er et kvalitetsstempel i sig selv. Virksomheden blev etableret i 1914, og kendt som “Brødrene A&O Johansen”.

I dag er de et anerkendt og respekteret brand, med mere end 100 års erfaring i branchen. Deres samarbejdspartnere tæller prominente navne som Grohe, Ifö og Gustavsberg m.fl. AO har hovedsæde og centrallager i Albertslund, og nabo til os hos Mediastyle.