Black Cyber Month hos Mediastyle

Vi hos Mediastyle har, som så mange andre, glædet os længe til at Black Friday og Cyber Monday løber af stablen. Vi har så valgt at tage det skridtet videre, og simpelthen køre med nogle helt eksklusive tilbud, gældende fra i dag, og resten af november.

Vi ser frem til at fejre hele vores specielle tilbudsperiode, med gode slagtilbud på alskens webarbejde, produkter og support m.m.

Vi er et webbureau der elsker gode tilbud og value for money. Vi tænkte derfor at en forlænget tilbudsmåned ville tjene vores kunder bedst muligt.

Hvorfor “Black Cyber”?

Vi mener også at det er på sin plads at give lidt kærlighed til både Black Friday, og specielt Cyber Monday, da vi føler en vis relation til den.

Vi spenderer alle ugens hverdage i cyberspace, og har gjort det i over 10 år. Vi har derfor en unik indsigt i hvad der udgør et godt tilbud, i den digitale verden.

Vi er derfor glade for at præsentere 2 slagkraftige deals, der med sikkerhed vil berige enhver virksomhed, der har en hjemmeside eller webshop.

GLS plugin til Woocommerce 1 års licens til halv pris (749,-).

Vi vil i resten af november måned have en 50% besparelse på vores mest populære plugin – GLS shipping til Woocommerce.Plugin’et fungerer ved at vise kunden deres nærmeste GLS Pakkeshop, både i Danmark og EU. Det er et fremragende værktøj til enhver webshop der ønsker at benytte internationale GLS Pakkeshops som en del af deres forretning.

Det kan du læse mere om på www.wordpress-support.dk.

10 timers Webarbejde klippekort til 4500, – (Normalpris 5.500 kr).

Skulle du på et tidspunkt stå og mangle akut hjælp til din hjemmeside eller webshop, er hjælpen ikke langt væk. Mediastyles programmører står klar i kulissen når der er brug for assistance. I forhold til webarbejde, kan vi hjælpe dig med alt fra support, opdateringer, vedligeholdelse af hjemmeside og meget mere.

Kunne du tænke dig at vide mere om Black Friday? Vi har udgivet en artikel, der behandler et vitalt aspekt af årets største shoppingdag, nemlig kundernes behov.