blog cases hjemmeside eller webshop

 

I Mediastyle er vi glade for vores samarbejder med alle vore gode kunder, heriblandt Nomeco A/S, ProSelection samt Diva og Design.

De er blot nogle af vores kunder, hvis digitale tilstedeværelse, hjemmeside og/eller webshop er blevet opdateret mens solen skinnede.

 

Case #1

 

    

Nomeco A/S er blandt Danmarks 70 største virksomheder, og leverer hvert år medicin til landets apoteker og hospitaler. Vi har hen over sommeren gennemgået en større designproces, hvor et redesign af forsiden, og tilpasning af hjemmesidens udseende har fyldt meget i vores dagligdag. Derudover er der blevet lagt et stort stykke arbejde i at omstrukturere hjemmesidens indhold, for at sikre et optimeret resultat som vi kan stå inde for. Det overordnede mål var sikre hjemmesidens brugervenlighed, samt bibeholde deres gode struktur, design og identitet. Nomecos løsning er bygget i CMS systemet Drupal.

Case #2

 

ProSelections nye løsning, er en hjemmeside bygget i Joomla, et CMS der er velegnet til informations mættede websites, der er passende til en virksomhed af ProSelections kaliber. Proselection er Danmarks førende rekrutteringsbureau indenfor økonomi og regnskab, og her har vi stået for implementeringen af deres nye hjemmeside redesign. Proselections overordnede mål var at simplificere sidens indhold, for at sikre en bedre brugervenlighed, og i sidste ende funktionalitet.

 

Case #3

 

Diva og Design ved altid hvad der rør sig i modebranchen, og de er altid up to date når det kommer til de nyeste tendenser, fra både de danske og udenlandske brands. De valgte at konvertere fra deres daværende Magento løsning, til en bestående af WordPress med Woocommerce. Efter en god og produktiv dialog, fandt vi et design der var et perfect match til dem. Det resulterede i en ny og mere fleksibel webshop, som også vil være nem at optimere og vedligeholde fremover.

 

Vi kan med sikkerhed konkludere at vores dygtige medarbejdere har gjort deres ypperste, for at tage hånd om vores mindst lige så dygtige kunder, og deres hjemmeside og/eller webshops behov.

Der har desværre ikke været tid til at nyde iskolde drinks på Brøndby Strand, men det er altid en fornøjelse at gøre et godt stykke arbejde for vores loyale og trofaste kunder.

Vi ser frem til fortsætte samarbejdet de næste mange år.

 

Skrevet af Mikkel Jensen