Mediastyle – GDPR politik

GDPR politik hos Mediastyle

GDPR (General Data Protection Regulation) træder i kraft den 25. maj 2018. Den nye persondataforordning stiller en række nye krav til sikker databehandling, som Mediastyle vil leve op til.

I Mediastyle webbureau er alle processer og procedurer for databehandling gået igennem for at tilsikre, at EU’s persondataforordning overholdes både i Mediastyle’s rolle som dataansvarlig og databehandler, så du trygt kan benytte Mediastyle i overensstemmelse med GDPR.

Mediastyle som dataansvarlig

Mediastyle håndterer data i henhold til GDPR. I forbindelse med vores kunder og marketing vil vi indsamle data – vi kan oplyse hvilke oplysninger der er registreret om dig, i henhold til reglerne i GDPR.

Mediastyle benytter eksterne underleverandører til håndtering af opgaver på vores vegne, som f.eks.:
At stille IT-tjenester til rådighed (som f.eks. hosting)
Hjælpe med markedsføring, analyser og statistik
Mediastyle sikrer at underleverandørerne lever op til GDPR’s krav.

I tilfælde af databrud vil Mediastyle orientere datatilsynet.

Mediastyle som databehandler

Mediastyle håndterer data i henhold til GDPR. I forbindelse med vores kunder og marketing vil vi indsamle data – vi kan oplyse hvilke oplysninger der er registreret om dig, i henhold til reglerne i GDPR. Mediastyle benytter eksterne underleverandører til håndtering af opgaver på vores vegne. Mediastyle sikrer at disse lever op til GDPR’s krav.

I tilfælde af databrud vil Mediastyle orientere datatilsynet.

Registrerede oplysninger kan i henhold til lovgivning slettes efter aftale.

Godkendelse af Mediastyle som din databehandler

Mediastyle vil i løbet af den kommende tid udsende en mail til vores kunder med et link til vores databehandleraftale og vores underdatabehandlere. Databehandleraftalen skal du godkende, hvilket du kan gøre via linket.

Så når EU’s persondataforordning træder i kraft 25. maj 2018, kan du trygt benytte Mediastyle.

Find link til Mediastyle’s databehandleraftale her