Hold din hjemmeside opdateret med en opdateringsaftale

Med en opdaterings og- vedligeholdelsesaftale er din hjemmeside altid opdateret.

Spam og hacking er desværre et stigende problem, og udviklere over hele verden arbejder løbende på at lukke sikkerhedshuller og øge den generelle sikkerhed på nettet. Der er mange faktorer som spiller ind på om en side er sikker, for eksempel kompatibilitet til nye digitale platforme og browseropdateringer.

Hver gang en ny opdatering gøres tilgængelig, efterlades tidligere versioner af software med svagheder og sikkerhedshuller, som kan gøre jeres website sårbart over for hackerangreb og mangel på kompatibilitet.

Derfor anbefaler vi, at I holder jeres hjemmeside opdateret for at minimere jeres risiko for uheldige overraskelser og nedbrud. Ved at opdatere regelmæssigt får I samtidig fordel af optimeret ydeevne og nye brugbare funktioner, som tilføjes løbende WordPress og plugins.

Udover den særlige risiko som er forbundet med brug af tredjeparts plugins og udvidelser, kommer der også løbende opdateringer, som blandt andet lukker sikkerhedshuller i CMS systemers kerne. Det kan sammenlignes med antivirus software, der skal holdes opdateret for at beskytte dit styresystem mod nye trusler udefra.

Med en vedligeholdelsesaftale hos Mediastyle minimerer I jeres overordnede risiko for nedbrud, spam og hacking og sikrer en optimal ydeevne på jeres hjemmeside. Vi forpligter os således til at holde jeres webløsning up to date, og I slipper for selv at bruge tid og energi på dette.

For at kunne komme med en konkret vurdering på en vedligeholdelsesaftale skal vi kigge nærmere på jeres hjemmeside, og hvordan den er skruet sammen. Vi har disse niveauer, baseret på antal timer skal bruges pr. halvår:

Light (ca. 4 timer) – 2.500 kr.
Basis (ca. 6 timer) – 3.500 kr.
Udvidet (ca. 8 timer) – 4.500 kr.
Premium (ca. 12 timer) – 6.500 kr.

Opdateringsaftalerne er fortløbende og halvårlige.

Læs mere på vores side om opdateringsaftaler