Med GLS til Joomla VirtueMart sikrer du, at dine kunder får den fleksibilitet omkring forsendelse, de fortjener. Med plugin’et kan dine kunder nemlig helt selv vælge den pakkeshop, de ønsker levering til. Det gør man på et brugervenligt Google kort, ud fra deres postnummer, eller man kan få leveret direkte til døren – det er op til kundens behov.

Herved sikrer du stor tilfredshed hos dine kunder, og en høj konverteringsrate på din webshop. Med GLS til Joomla VirtueMart, er dine kunder nemlig ikke længere afhængige af Postnords åbningstider og udleveringssteder. I stedet kan de selv vælge pakkeshop ud fra beliggenhed, og med den åbningstid, der passer dem bedst.

GLS plugin til Joomla VirtueMart

  • Plugin’et kommunikerer direkte med GLS pakkedistribution
  • Plugin’et fungerer ved at vise nærmeste GLS Pakkeshop i Danmark og EU, hvis du ønsker at benytte internationale GLS Pakkeshops.
  • Din kunde indtaster blot et postnummer i shoppens checkout og kan frit vælge hvilken GLS Pakkeshop, kunden ønsker pakken leveret til for afhentning ud fra placering og åbningstid.
  • Det er også muligt for kunden at vælge GLS levering til en privat eller erhvervs-adresse.

Plugin priser for nem forsendelse med GLS

Pris 1.498 DKK – 1 års abonnement
(inkl. løbende opdateringer)

Gå ikke glip af nye features. Hver gang, der er nye opdateringer til plugin’et, sender vi dig gratis det opdaterede plugin i et helt år.

Pris 498 DDK – Køb plugin’et som engangsbeløb
(ekskl. opdateringer)

Du køber plugin’et, som det er i dag og modtager ikke opdateringer af plugin’et.