Med GLS til Joomla VirtueMart sikrer du, at dine kunder får den fleksibilitet omkring forsendelse, de fortjener. Med GLS plugin’et kan dine kunder nemlig helt selv vælge den pakkeshop, de ønsker levering til på et brugervenligt Google kort ud fra deres postnummer eller få leveret direkte til døren – helt op til din kundes behov.

Herved sikrer du tilfredshed hos dine kunder og en høj konverteringsrate på din webshop, når kunderne kan få leveret præcis, som de ønsker det.

Med GLS til Joomla VirtueMart, er dine kunder nemlig ikke længere afhængige af Post Nords åbningstider og udleveringssteder og kan i stedet selv vælge pakkeshop ud fra beliggenhed og med den åbningstid, der passer kunden bedst.

GLS plugin til Joomla VirtueMart

  • Plugin’et kommunikerer direkte med GLS pakkedistribution
  • Plugin’et fungerer ved at vise nærmeste GLS Pakkeshop i Danmark og EU, hvis du ønsker at benytte internationale GLS Pakkeshops.
  • Din kunde indtaster blot et postnummer i shoppens checkout og kan frit vælge hvilken GLS Pakkeshop, kunden ønsker pakken leveret til for afhentning ud fra placering og åbningstid.
  • Det er også muligt for kunden at vælge GLS levering til en privat eller erhvervs-adresse.

Plugin priser for nem forsendelse med GLS

Pris 1.498 DKK – 1 års abonnement
(inkl. løbende opdateringer)

Gå ikke glip af nye features. Hver gang, der er nye opdateringer til plugin’et, sender vi dig gratis det opdaterede plugin i et helt år.

Pris 498 DDK – Køb plugin’et som engangsbeløb
(ekskl. opdateringer)

Du køber plugin’et, som det er i dag og modtager ikke opdateringer af plugin’et.