Den ”nye” dreng i Mediastyles e-commerce klasse, hedder Shopify.

Shopify er blandt verdens letteste shopsystemer at arbejde med for e-købmanden, og mere end 500.000 virksomheder anvender i dag Shopify til deres e-handels behov. Shopify tilbyder nemlig en stabil pakke af shopsystem inklusive hosting og betalingsløsning, som er enkel at komme i gang med og på samme tid særdeles skalérbar, når salget stiger, og der er behov for nye funktioner på shoppen.

Hvorfor skal man så vælge Shopify?

For små og mellemstore virksomheder er Shopify et rigtigt godt alternativ til mange af de andre
e-commerce løsninger, der findes på markedet. Med sin enkle og yderst brugervenlige backend er det let og hurtigt at oprette produkter. Ligeledes kan man nemt administrere sin shop på tværs af flere salgskanaler, og med et hav af apps, har man mulighed for at finde lige præcis den app, som passer til ens shop.

Til efteråret står den i Shopify’s tegn hos Mediastyle, vi oplever flere webshops der skifter til netop denne platform. Så går du med tanker om, at starte en ny webshop, eller har du måske allerede en i et andet CMS, så skræddersyer vi din Shopify løsning, så den passer til dit behov, og så gør vi det til en yderst konkurrencedygtig pris.