joomla-3-7

Foråret står for døren, og Joomla byder de lyse nætter velkommen, med den spritnye og forbedrede version af CMS’et. Det nye Joomla 3.7 indeholder en række nye features, som forbedrer systemet.

Hvorfor Joomla 3.7?

Joomla er en prisvindende open source løsning og en frontrunner, når det handler om at bygge brugervenlige hjemmesider. En af fordelene ved at vælge Joomla som CMS system er, at der er udviklet næsten utallige funktioner og features, der understøtter CMS’ets modulære opbygning.

Denne nyhed er ikke en undtagelse, og indeholder blandt andet:

  • Router forbedringer, som giver mulighed for flotte og indbydende URL’er på din hjemmeside.
  • Custom fields, som øger Joomlas fleksibilitet, og blandt andet gør det muligt at lave en rating funktion, til bedømmelse af dine produkter.
  • Multilingual Associations, som giver mange muligheder for dig med en flersproget hjemmeside./li>

Læs mere om Joomla 3.7 her.

Sørg for at blive opdateret

Vi ser desværre ofte, at opdatering af CMS bliver nedprioriteret, og det resulterer gerne i en lang række udfordringer, som kan være både dyre og langsommelige at løse.

Det kan nemlig være risikabelt, at anvende en forældet version af dit CMS system, med en dårlig sikkerhedsstandard, da hackerne herved kan få adgang til din hjemmeside gennem uopdaterede sikkerhedshuller.

Lad os klare din opdatering

Vi kan opdatere din Joomla hjemmeside for dig, så du undgår dyr nedetid på dit site. Vi tager en backup af dit site og opretter en arbejdskopi af din hjemmeside.
På arbejdskopien opdaterer vi først dit site og sørger for, at alt er, som det skal være, før vi opdaterer din rigtige hjemmeside – så er du sikker på at hele din hjemmeside virker perfekt efter opdateringen.

For hjælp til opdatering af din hjemmeside, kan du kontakte os her.