woocommerce-3-0-blogintro
WooCommerce 3.0 er lige på trapperne. Beta-testerne (herunder udviklingsteamet hos Mediastyle) har været i gang længe, og om få dage lander den nye version af WooCommerce shopsystemet klar til download i din WordPress administration.

Der er tale om en større opdatering af systemet med en bunke nye features, som kommer din webshop til gode såsom ny gallerivisning, let sortering af fragtrater og nye endpoints til REST API til eksempelvis fragtzoner samt fragt – og betalingsmetoder, som vil give endnu bedre mulighed for at forbinde andre systemer til WooCommerce.

Du skal dog være særligt varsom med opdatering af WooCommerce denne gang, da denne nye version er omfattende og derfor kan påvirke din shop ganske kraftigt.

Læs om WooCommerce 3.0 release her.

VIGTIGE NYHEDER

  • Ny og forbedret gallerivisning
  • Nye REST API endpoints
  • Bedre performance på produktvisning

bionic-butterfly-silhouetteNY GALLERI VISNING MED WOOCOMMERCE

Den nok fedeste nyhed der møder kunderne i webshoppen, er WooCommerces nye gallerivisning, som nu er sat direkte ind i kernen af systemet. Denne feature vil som udgangspunkt ikke påvirke eksisterende webshops med det samme, da featuren skal indbygges i det tema, du benytter i din webshop, før du kan benytte den nye gallerivisning.

Den nye gallerivisning giver helt overordnet set en bedre oplevelse, når de besøgende skal kigge nærmere på produktbilleder. Især forbedringen af mobil visningen er noget, vi her på kontoret synes var tiltrængt, og som vil give de besøgende en bedre oplevelse og sikkert også vil være med til at hæve konverteringsraten, når en webshop besøges på en mobiltelefon.

  • Forstørrelse og zoom på produktbilleder
  • Bedre mobilvisning – lettere at swipe mellem billeder
  • Åbning af billede på mobil viser nu billedet i korrekt størrelse i light box’en

Tjek den nye galleri visning i WooCommerce 3.0 videoen her:

woo-gallery

STORE ÆNDRINGER I WOOCOMMERCE 3.0

Er du webshopejer tænker du sikkert: lad mig få del i de nye features med det samme. Du bør dog slå koldt vand i blodet og sørge for at lave en arbejdskopi af din webshop og grundigt teste den nye WooCommerce version for, hvordan den påvirker din hjemmeside. Der er nemlig foretaget adskillige større ændringer af filtre og funktioner i WooCommerce 3.0 i forhold til tidligere versioner, og dette kan have overordentlig stor indflydelse på din webshop.

Herudover skal du være opmærksom på, at dit WordPress tema og alle plugins i din WordPress administration er klar til at understøtte den nye version af WooCommerce.

Er du shopejer kan du læse mere om hvad du skal være opmærksom på når en ny version af WooCommerce kommer på gaden her.

Når du har sikret, at alt spiller som det skal, er det med at få lagt live og få glæde af de nye muligheder som WooCommerce 3.0 giver dig.

Er du usikker på hele opdateringsprocessen, kan vi hjælpe dig med at tage backup og teste opdateringen på din webshop og lægge WooCommerce 3.0 live på forsvarlig vis på dit WordPress website.

For hjælp med opdatering af din WooCommerce webshop, kontakt os her.