cms_critic-winner-freecms

Der har den seneste tid været gode takter på Joomla området. Joomla er netop blevet kåret for andet år i træk til det bedste gratis CMS af web-nørderne på CMS Critic 2016, og Joomla communitiets certificeringsprogram er rullet ud i en ny og skarpere udgave, så Joomla administratorer kan få papir på deres kunnen.

Det bedste CMS?

Hvad er er det bedste CMS? Hos Mediastyle mener vi, at det bedste CMS er det, som passer til det konkrete projekt i forhold til eksempelvis fleksibilitet, brugerrollestyring eller brugervenlighed. Så til nogle opgaver er Joomla eller Drupal det rette valg, mens WordPress er oplagt til andre projekter.

Her i huset har vi altid været glade for Joomla, og den fleksibilitet som CMS’et tilbyder i forbindelse med præcis opbygning af web-løsninger. Derfor kommer det heller ikke bag på os, at CMS Critic har kåret Joomla til det bedste gratis CMS, men som altid holder vi naturligvis fast i at rådgive vores kunder om valg af rette open source CMS ud fra det konkrete behov, kunden har for sit webprojekt.

Joomla Certificering

joomla-certificering

Siden Joomla communitiets certificeringsprogram blev etableret i slutningen af 2015, er det blevet muligt for alle, som arbejder med Joomla, at dykke dybere ned i systemet og tage en officiel test i deres Joomla viden.

Et år efter certificeringsprogrammet blev åbnet, har det nu fået en overhaling, som har strømlinet hele testflowet, der for øjeblikket henvender sig til administratorer af Joomla hjemmesider.

Så er du admin på et Joomla site, er det måske tid til, at du får testet din CMS viden og får det officielle Joomla Certificeringsbevis.

Har du brug for hjælp til din Joomla hjemmeside, er du altid velkommen på support@mediastyle.dk

Læs mere om Joomla certificering her.
Læs mere om Joomla kåret til bedste gratis CMS her