Har du en Joomla hjemmeside, så er det tid til at få opgraderet til nyeste udgave af CMS’et. Den nye Joomla version 3.5 er nemlig landet med masser af friske features, der gør systemet endnu mere sikkert og lækkert at arbejde med.

cms-logoer-joomla-update

Opdater Joomla og stop hackere

Først og fremmest er det dog vigtigt, at du får opdateret til nyeste Joomla version for at sikre dit website bedre mod hackere.

Vores erfaring siger, at det altid er den seneste version af Joomla, som giver din hjemmeside det bedste værn mod at blive lagt ned af hacker-angreb som DDoS (Distributed Denial of Service) og ransomware eller blive udnyttet til at udsende spam-mail.

Nye features rulles ud

Joomla 3.5 har desuden en række nye features, som forbedrer CMS’et. Når der er opdateringer ude til Joomla, bliver der nu sendt besked per mail, så du ikke overser eksempelvis vigtige sikkerhedsopdateringer af systemet.

Med version 3.5 bliver content arbejdet også endnu nemmere at gå til. Som standard er Joomla nu udstyret med TinyMCE drag and drop images, så du kan tilføje billeder ved blot at trække dem direkte ind i dit content.

Læs mere om Joomla 3.5 her.

Ny VirtueMart

Bruger du det populære VirtueMart shopsystem har du også noget at glæde dig til. Den nyeste version 3.0.14 er nemlig på gaden med en række friske muligheder som for eksempel at ændre ordre-stadie på en hel række ordrer på en gang.

Læs mere om VirtueMart 3.0.14 her.

virtuemart_slogan_blue_small

Lad os klare opdateringen

Har du et Joomla website, anbefaler vi derfor at opdatere til den nyeste version 3.5, så dit CMS er helt up-to-date for at minimere risikoen for hacker-angreb.

Vi kan opdatere din Joomla hjemmeside til version 3.5 og din VirtueMart shop for dig.

Kontakt os straks for en uforpligtende vurdering af din opgradering her.

jommla35