Julen står for døren, og 2015 er ved rinde ud. Vi kan se tilbage på et år, hvor vi har budt en masse spændende kunder velkommen i folden. I det forløbende år er vi særligt stolte af at have leveret webløsninger for en række større virksomheder, hvor vi har haft mulighed for at udnytte alle vores inhouse web-kompetencer.
Desværre har 2015 også været et år med stort fokus på sikkerhed. Mange af de store CMS’er har haft sikkerhedsproblemer, og vi har haft travlt med at lukke sikkerhedshuller, unhacke og opdatere websites løbende gennem året.
sikkerhed

Vi håber inderligt, at 2016 bliver et bedre år for netsikkerheden.

host-banner

MShost i luften

2015 var også året, hvor vores hosting virksomhed, MShost, blev skudt rigtigt i gang med helt ny hjemmeside. MShost tilbyder prisvenlige hosting løsninger til ethvert behov. Fra webhoteller til dedikerede servere(VPS) og cloud hosting med support du kan stole på.

Læs mere om MShost her

Julelukket fra 24. december til 4. januar

Mediastyle kontoret går på en tiltrængt juleferie fra 24. december til mandag den 4. januar, hvor vi er tilbage på fuld kraft igen.

Vi ønsker alle vore kunder, samarbejdspartnere og familie en glædelig jul og et godt nytår!

Team Mediastyle

lukket
Bemærk nye priser for 2016. Se nærmere på her.