Fleksibilitet er et nøgleord for webshops i dag, og ved at bruge GLS Pakkeshop kan du tilbyde dine kunder at vælge hvor og hvornår, de vil afhente deres pakker. Det giver glade kunder, som ikke længere behøver være hjemme, når postbuddet kommer forbi. Som kunde behøver man heller ikke tænke over hvornår posthuset lukker.

Mediastyle har udviklet et GLS plugin til Woocommerce, Magento, og Virtuemart til Joomla CMS. Det kan på ingen tid integrere din webshop med GLS. Plugin’et skaber direkte forbindelse mellem din shop og GLS, og dine kunder nemt vælge hvilken af de 1.500 GLS Pakkeshops, de ønsker deres pakke leveret til. Dine kunder kan med Mediastyles GLS løsning også vælge privat omdeling, eller levering til en erhvervsadresse, hvor GLS buddet kommer hjem til dem med pakken.

GLS plugin til Woocommerce

  • Plugin’et kommunikerer direkte GLS pakkedistribution.
  • Plugin’et fungerer ved at vise nærmeste GLS Pakkeshop i Danmark og EU, hvis du ønsker at benytte internationale GLS Pakkeshop.
  • Din kunde indtaster blot et postnummer i shoppens checkout, og kan frit vælge pakkeshop, de ønsker pakken leveret til.
  • Det er også muligt for kunden at vælge GLS levering til en privat eller erhvervs-adresse.

Spar tid med nemmere forsendelse

Som shop-ejer behøver du ikke længere at spilde tid på at printe pakkelabels. Vores GLS plugin tillader, at dine pakkelabels bliver udskrevet ganske automatisk, hver gang en ordre løber ind. Du skal faktisk bare sørge for at gøre pakken klar, og sætte labelen på. GLS løsningerne fra Mediastyle er udviklet i overensstemmelse med WordPress, Joomla og Magentos retningslinjer for plugins, moduler og udvidelser. På den måde kan du være helt sikker på, at de er 100% kompatible med din webshop.

Plugin priser – med og uden abonnement

Pris 1.498 DKK – 1 års abonnement
(inkl. løbende opdateringer)

Gå ikke glip af nye features. Hver gang, der er nye opdateringer til plugin’et, sender vi dig gratis det opdaterede plugin i et helt år.

Pris 498 DDK – Køb plugin’et som engangsbeløb
(ekskl. opdateringer)

Du køber plugin’et, som det er i dag og modtager ikke opdateringer af plugin’et.