Fleksibilitet er et nøgleord for webshops i dag, og ved at bruge GLS PakkeShop kan du tilbyde dine e-kunder helt selv at bestemme hvor og hvornår, de vil afhente deres pakker. Det giver glade kunder, som ikke længere er afhængige af at være hjemme, når postbuddet kommer forbi eller at nå på posthuset, før det lukker – og som på samme tid kan spare penge på fragten.

Mediastyle har udviklet et plugin til Woocommerce, VirtueMart og Magento, som på ingen tid får sat din webshop i gang med GLS forsendelse. Plugin’et skaber direkte forbindelse mellem din shop og GLS, og når du har installeret plugin’et, kan dine kunder nemt vælge hvilken af de 1.500 GLS PakkeShops, de ønsker deres pakke leveret til ud fra placering og åbningstider.

Dine kunder kan med Mediastyles GLS løsning også vælge privat omdeling eller levering til en erhvervsadresse, hvor GLS buddet kommer hjem til dem med pakken.

GLS plugin til Woocommerce

  • Plugin’et kommunikerer direkte GLS pakkedistribution
  • Plugin’et fungerer ved at vise nærmeste GLS Pakkeshop i Danmark og EU, hvis du ønkser at benytte internationale GLS Pakkeshop.
  • Din kunde indtaster blot et postnummer i shoppens checkout og kan frit vælge hvilken GLS Pakkeshop, kunden ønsker pakken leveret til for afhentning ud fra placering og åbningstid.
  • Det er også muligt for kunden at vælge GLS levering til en privat eller erhvervs-adresse.

Spar tid med nemmere forsendelse

Og for dig som shop-ejer behøver du ikke længere at spilde mere tid på manuelt at printe pakkelabels, da plugin’et tillader, at dine pakkelabels bliver udskrevet ganske automatisk, hver gang en ordre løber ind – så skal du bare sørge for gøre pakken klar og sætte labelen på. GLS løsningerne fra Mediastyle er udviklet i overensstemmelse med WordPress, Joomla og Magentos retningslinjer for plugins, moduler og udvidelser, så du er helt sikker på, at de virker perfekt i din shop.

Plugin priser – med og uden abonnement

Pris 1.498 DKK – 1 års adonnement
(inkl. løbende opdateringer)

Gå ikke glip af nye features. Hver gang, der er nye opdateringer til plugin’et, sender vi dig gratis det opdaterede plugin i et helt år.

Pris 498 DDK – Køb plugin’et som engangsbeløb
(ekskl. opdateringer)

Du køber plugin’et, som det er i dag og modtager ikke opdateringer af plugin’et.