Som du måske allerede ved har Magento fornyligt udsendt en officiel advarsel om en potentiel sikkerhedsrisiko i deres software.

Det kommer sig af at det amerikanske firma Check Point Software Technologies en af de kommende dage udsender en pressemeddelelse, som gør risikoen bredt kendt i offentligheden, hvilket uheldigvis samtidig kan anspore hackere til at udnytte sårbarheden.

magento-secyrity1
Derfor anbefaler Magento alle at downloade og installere to patches som adresserer og lukker de omtalte sikkerhedshuller – før pressemeddelelsen udsendes.
Udmeldingen er relevant for alle versioner af Magento og vi ser os nødsaget til at sikre alle vores kunder mod angreb, da et enkelt sårbart site udgør en risiko for hele vores servermiljø.Derfor er dette en obligatorisk opdatering du som kunde enten selv kan tage dig af – eller du kan overlade den til vores webbureau Mediastyle, hvor vi gør klar til en gennemgang og opdatering af alle Magento sites på vores servere.
Ikke at opdatere er desværre ikke en mulighed.

Hvordan foregår opdateringen?

– Vi downloader og installerer de 2 sikkerhedspatches
– Backups er på plads i tilfælde af at patches skaber uforudsete problemer
– Alt tjekkes igennem efter installering

Vi forventer et omfang af 1-2 timers programmeringsarbejde pr. site.

Selvom dit site ikke er hostet hos os (MShost) er du selvfølgelig velkommen til at tage kontakt alligevel for en vurdering og opdatering.