D. 21. April 2015 ruller Google nye algoritmer ud som kan påvirke alle hjemmesideejere og online erhvervsdrivende, der endnu ikke har optimeret til mobil.

Ingen kender med sikkerhed omfanget endnu, men der er bred enighed om at ikke-mobil-venlige websites vil blive nedrangeret i Googles søgeresultater.

responsive

Følger du med udviklingen?

Google omstiller deres algoritmer efter nye trafikmønstre og udviklingen går i retning af at op imod 30-90% af hjemmesidernes trafik i dag er mobiltrafik.
Alligevel er ca. halvdelen af de største danske virksomheder ikke mobiloptimerede endnu – og det kan få betydning på bundlinjen.

Fremtiden er Mobil

Som udgangspunkt skulle ændringerne i første omgang kun berøre søgninger via mobiler, men eksperterne spår at det på sigt også vil ramme de almindelige desktop søgninger.
Er dit website ikke responsive behøver du dog ikke at få lavet et helt nyt site, men kan få tilpasset dit nuværende så det lever op til Googles nye kvalitetskontrol.
Hos Mediastyle anbefaler vi alle at få optimeret deres hjemmeside til at være både responsive og fuldt mobiloptimeret. Vores team har god erfaring med optimering af dette på CMS platforme som f.eks. WordPress, Joomla og Drupal.
Er du i tvivl om din webside lever op til Googles retningslinjer for mobilvenlighed, kan du selv teste din side her: https://www.google.com/webmasters/tools/mobile-friendly/Har du brug for vejledning eller et godt tilbud på optimering til responsive, så kontakt os gerne.cphbeer-stor