Efter et testforløb med en række større online butikker, bliver det nu muligt for almindelige webshopejere at tilbyde betaling med Mobile Pay online.
mobilepay-gfx2
Mobile Pay online adskiller sig fra traditionel online betaling ved at være noget nemmere for kunden, og så er der ingen beløbsbegrænsninger. I teorien kunne du altså i morgen sælge en Boing 747 i din webshop og sende den af sted dagen efter, helt uden bøvl med faktura og bankoverførsel.

Så nemt er det:

  1. Kunden indtaster sit mobilnummer på din ordreside
  2. Webshoppen sender en anmodning til kundens smartphone
  3. Købet godkendes og pengene overføres
boing-747
Betalingen sker så fra det kreditkort som er tilknyttet Mobile Pay kontoen.
For at få Mobile Pay Online i din webshop skal du have en aftale med en betalingsudbyder som f.eks. E-pay eller DIBS, og Mobile Pay aftalen koster 49 kr om måneden + 1 kr. pr transaktion.
Mobile Pay Online er udviklet af Danske Bank i samarbejde med vores faste samarbejdspartner DIBS betalingsløsning, og vi tilbyder opsætning med de mest populære webshopløsninger som f.eks. WooCommerce, Magento, Drupal Commerce og Virtuemart.
Som nævnt kræver Mobile Pay Online opsætning med en anderkendt betalingsudbyder. Vi har gode erfaringer med og anbefaler E-pay eller DIBS.
mobilepay-gfx
Har du behov for vejledning om den bedste betalingsløsning til dit behov, er du altid velkommen til at kontakte os.